- Dette vil jeg ikke gå glipp av!

Stian Nygard har forlenget Åsane-kontrakten ut 2022 og jakter klubblegender på adelskalenderen.

Foto: Hordalandfotball.no.

Til tross for at han «bare» er 26 år har "Nyggi" rukket å spille 214 A-kamper for Åsane. Debuten kom helt tilbake i 2011-sesongen. Dermed er han nummer ti på listen over spillere med flest kamper. Listen toppes nå av Martin Ueland med 264 kamper.

Også Joakim Hammersland, som i likhet med Nygard forlenget avtalen sin nylig, er høyt oppe med 236 kamper og 5. plass.

Ser lyst på fremtiden

Til tross for at Nygard kan se tilbake på mange fine øyeblikk i den oransje trøyen, er det stor sjans for at de årene som ligger foran ham vil bli vel så spennende som fortiden.

- Vi har ventet på det nye anlegget i årevis. Nå skjer det. I tillegg har vi en spilertropp som blir bedre og bedre for hver dag som går og som skaper gode prestasjoner sammen. Jeg gleder meg til å gå på trening hver dag, forklarer han.

Hva er drømmen?

- Eliteserien med Åsane, smiler han.

DSC_3332.jpg
VÆRT MED LENGE. Stian Nygard (med ryggen til) har i likhet med Martin Ueland (t.h.) og Joakim Hammersland, spilt lenge for Åsane. 

Så påpeker Stian at det første målet må være å gjenskape fjorårets prestasjoner. 2020 var nemlig Åsanes beste sesong noensinne, med kvalifisering til Eliteserien og enkeltkamper med spill på høyt og svært underholdende nivå.

Derfor var det enkelt for Nygard å signere en forlengelse ut 2022.

- Dette vil jeg ikke gå glipp av. Så enkelt er det, forteller han.   

Annonse fra Obos-ligaen: