Nøkkelspiller på ny toårskontrakt

Simen Lassen (26) har signert avtale ut 2022. Dermed er en virkelig nøkkelspiller med videre.

Foto: Hordalandsfotball.

Avtalen til osingen gikk ut ved nyttår, men samtalene om forlengelse startet allerede i fjor høst. Nå er det formelle på plass, og Lassen ser frem til å være med på den videre utviklingen av Åsane.

For selv om han har langt fartstid i klubben og 152 A-kamper å vise til, mener Simen at tiden som kommer kan bli hans mest spennende i Åsane.

- 2020 viste hva som bor i oss. 5. plassen i OBOS-ligaen var sterk. Nå er jeg giret på å ta et nytt steg sammen med resten av laget, forteller han.

Lassen er fortsatt ambisiøs, men tror utviklingen som pågår i Åsane nå gjør at han kan utvikle seg ytterligere som spiller.

- Åsane jobber for å legge godt til rette for videre satsing. For meg som har sivil jobb ved siden av er det mye som skal klaffe. Jeg tror vi skal klare å balansere dette på en god måte i fortsettelsen, mener han.

Trener Morten Røssland er glad for at midtbanemannen tar to nye år:

- Simen var årets spiller her i 2019. Han var ikke mindre sentral i fjor, og fortsatt har han ikke tatt ut hele potensialet sitt. Jeg tror vi får se at han tar enda et steg i år, mener treneren.

Gjør som Simen Lassen - signér for Åsane, du også. Det gjør du enkelt ved å kjøpe sesongkort til årets sesong. Det braker løs mot Fredrikstad på Åsane Arena 6. april.

KJØP HER

Annonse fra Obos-ligaen: