Klar for sin syvende Åsane-sesong

Senai Hagos har forlenget kontrakten og går nå løs på sin syvende sesong i Åsane-drakt.

Foto: Hordalandsfotball.

Med unntak av et halvt år i Nest-Sotra har 26-åringen vært å se i den vakre oransje Åsane-trøyen siden overgangen fra FK Fyllingsdalen i 2015. Det er blitt 115 A-kamper på Myrdal med både opp- og nedturer.

Nå har Senai signert for to nye år, ut 2022, og gleder seg til å ta de neste stegene sammen med gode lagkamerater. Perioden fra sommeren 2019 da han returnerte fra Nest-Sotra til Åsane har vært en sammenhengende sportslig opptur for klubben.

- Det er en veldig positiv utvikling i Åsane, og det er nettopp dette jeg ønsker å være en del av, sier Hagos og nevner nytt stadion og en tydelig profesjonalisering av klubben som viktige faktorer.

Hyller kameratskapet

Dessuten trekker han frem en annen avgjørende faktor til at han forlenger, nemlig kameratskapet:

- Vi er en utrolig fin gjeng. Guttene i garderoben er kompisene mine, og derfor trives jeg så godt, vektlegger han.

Sånt liker trener Morten Røssland å høre. Nå ser han frem til å se Senai Hagos på sitt absolutt beste de to neste årene.

- Senai var helt avgjørende da vi rykket opp i OBOS-ligaen høsten 2019. I fjor hadde han skader og spilte bare rundt halvparten av kampene. Men når han er frisk er det ingen tvil om at Senai er en god OBOS-spiller, påpeker Røssland.

Guttene i garderoben er kompisene mine, og derfor trives jeg så godt

— Senai Hagos

Hagos sin kontraktsforlengelse følger i rekken etter Joel Mvuka, Eirik Wollen Steen og Simen Lassen. A-stallen 2021 begynner å se bra ut, mener treneren.

- Jeg kan ikke huske at Åsane har hatt så mye på plass i januar måned. Vi jobber videre med å gjøre spillerstallen enda sterkere, men så langt er vi happy, sier Morten Røssland.

2021-sesongen begynner med hjemmekamp mot Fredrikstad 6. april. Åsane har lagt ut 200 sesongkort for salg, så grip muligheten nå.

KJØP SESONGKORT

Annonse fra Obos-ligaen: