Fyller 50 år - signerer historiens største avtale

Generalpartner Tertnes Holding markerer Åsane sitt 50-årsjubileum med å inngå en historisk avtale med klubben.

Foto: Nicholas Noreng.

Både i lengde og beløp er avtalen enestående. Den strekker seg nemlig helt til 2026, og sikrer på denne måten at Åsane kan fortsette sitt pågående arbeid og opprettholde kvalitetstilbud til både toppen og bredden.

Tertnes Holding og Åsane har samarbeidet i mange år, og siden i fjor høst har bergensbedriften med dype røtter i bydelen vært Generalpartner. Da begrunnet de beslutningen med at Åsane hadde tatt tak i sin egen identitet, fått inn de rette folkene i sentrale roller og staket ut en kurs som de likte.

Tertnes Holding mener 50-årsjubileet er en fin anledning til å forplikte seg til en enda større og mer langsiktig støtte til arbeidet som gjøres. De begrunner det blant annet med at klubben er inne i en ny tid med kontinuerlig profesjonalisering, og at dette krever tunge og dedikerte bidragsytere. Mulighetene som finnes med det nye anlegget Åsane Arena har også påvirket konsernets ønske om å gå inn med tung støtte.

De synes timingen er god nå som klubben markerer 50-årsjubileum:

- Vi i Tertnes Holding brenner for bydelen og ønsker å bidra til gode vilkår for utvikling, enten det gjelder idrett eller næringsliv. Når Åsane fyller 50 år synes vi timingen til å forlenge avtalen er god, og vi har forventninger til at klubben fortsetter sitt positive arbeid, sier Tertnes Holding-eier Jan Olav Jørgensen.

Markeres på kveldens kamp

Åsane sin salgs- og markedssjef, Atle Berntsen, påpeker at engasjementet til Tertnes Holding oppleves som enestående:

- De både støtter og stiller krav. På den måten strekker vi oss til neste nivå og utvikler Åsane videre. Timingen inn mot 50-årsjubileet er perfekt, og tilliten vi blir vist her er svært motiverende for hele organisasjonen, forsikrer han.

Sammen med Tertnes Holding skal vi senere i høst lansere kåringen av Årets A-lagsspiller pluss Årets lag i Åsane bydel.

Når Bryne er motstander på Åsane Arena mandag klokken 18.00 vil 50-årsjubileet markeres med blomsteroverrekkelse til flere spillere som har passert store milepæler i antall kamper for klubben. Åsane ønsker også å markere signeringen av den nye avtalen med generalpartneren.

Ønsker du å være til stede på kampen?

Hjemmesupportere kan kjøpe jubileumsbilletter til 50 kroner på hovedtribunen. Voksne i følge med barn på Familietribunen får samme pris. Benytt sjansen!

KJØP BILLETTER

Annonse fra Obos-ligaen: