50 år = 50 kr for billettene!

Vi feirer 50-årsdagen til idrettslaget med ellevilt 50-kronerstilbud på alle sitteplasser til egne supportere.

Foto: Nicholas Noreng.

Kampen mot Bryne mandag 1. november faller nær stiftelsesdagen til Åsane IL (4. november). Det feirer vi med å senke prisene for voksne, studenter og honnør blant hjemmefansen helt ned til 50 kroner.

For denne historisk gode billettprisen får du være til stede på et spennende oppgjør i OBOS-ligaen der vi også skal hedre et par av A-lagsspillerne som har nådd milepæler i antall kamper i høst.

Du får også se om Åsane fortsatt blir ubeseiret på sin nye hjemmebane Åsane Arena, der verken Sogndal, Ull/Kisa eller KFUM Oslo har lyktes med å slå de oransje i høst.

Det er enkelt å kjøpe billetter til hovedtribunen på nettet:

  • Voksne 50,-
  • Honnør 50,-
  • Student 50,-
  • Barn 50,-

KJØP BILLETTER

Det er ledige plasser på hele hovedtribunen. Klikk deg inn på setekartet og plukk akkurat de plassene du ønsker. Uansett hva du velger er det glimrende sikt mot banen og tilgang på svært gode fasiliteter.

Siden det er 50-årsjubileum fortsetter vi med gratisbilletter på Familietribunen til alle under 13 år og kun 25,- for ungdom 13-18 år. Voksne i følge med barn får selvsagt nyte godt av vårt jubileumstilbud og betaler kun 50,- på Familietribunen. 

Velkommen på kamp mandag 1. november klokken 18.00.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 25.10.2021, oppdatert: 31.10.2021
Skrevet av: Redaksjonen