13-åringene fra Åsane storkoser seg på A-kampene

Kompisene fra Åsane G13 har gjort hjemmekampene på Åsane Arena til en happening.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.no.

De var på plass på åpningskampen mot Sogndal. Deretter mot Ull/Kisa og KFUM Oslo, og på mandag stiller over 20 gutter med lagleder på jubileumskampen mot Bryne.

De sitter på Familietribunen der prisene er særdeles gunstige, og der bidrar de til god stemning, noe A-lagsspillerne vet å sette pris på.

Trener Knut Petter Eliassen opplever at spillerne fra G13 2 og 3 er i ferd med å lage tradisjon med A-kamp som en gøy og sosial greie.

- Det er to ting som er veldig positivt med dette: For det første styrker det kameratskapet mellom guttene at de gjør ting sammen utenfor treningsfeltet. Så er jeg overbevist at Åsane som klubb blir mer samlet når unge spillere går på A-kamp og knytter bånd til «stjernene», sier han.

Det har vært noe av intensjonen med etableringen av Familietribunen. Der er det gratis for alle under 13 år, de fra 13 til 18 betaler kun 25,- og voksne i følge med barna 75,- (kun 50,- på mandagens 50-årsjubileum).

Autografkort, flagg og fanzone

Daglig leder i Åsane, Gorm Natlandsmyr, forteller at nærmere 100 barn har hentet ut billetter på Familietribunen til Bryne-kampen. Han roser G13 2 og 3 for at de er spesielt ivrige - og håper dette baller på seg.

- Nå har vi produsert autografkort med bilder av A-lagsspillerne som de kan dele ut til de yngre.

Saken fortsetter under bildet av autografkortet til Sondre Auklend.

Sondre Auklend autografkort.jpg

- Vi har også etablert en liten fanzone på sidelinjen, og oppfordrer alle på Familietribunen til å bli stående noen minutter for å takke spillerne for kampen, ta selfies og bli litt kjent med «de store». I tillegg deler vi ut Åsane-flagg til alle, forteller han.

Har du en gjeng du vil ta med på kamp?

Åsane - Bryne spilles mandag 1. november klokken 18.00 på Åsane Arena. Klikk på lenken under for å benytte vårt tilbud.

BILLETTER HER 

Annonse fra Obos-ligaen: