Seriestarten flyttes til slutten av mai

Nye utsettelser: Akkurat nå er serieåpning i slutten av mai det mest sannsynlige for Åsane sitt A-lag.

Med utgangspunktet i myndighetenes utvidelse av perioden for smitteverntiltakene, har Norges Fotballforbund (NFF) i samråd med Norsk Toppfotball (NTF) og Toppfotball Kvinner (TFK) besluttet å skyve seriestarten ut til slutten av mai.

En oppstart helgen 23.-24. mai vil gi mulighet for to runder før Norges planlagte playoff kamper i juni. Dersom dette lar seg gjennomføre vil Åsane sesongåpne hjemme mot Ullensaker/Kisa søndag 24. mai.

Blir det mulig å starte før, vil 16. mai kunne være en flott dag å starte på. Den datoen har Åsane i så fall bortekamp mot Sogndal.

Forbehold må tas med ganke på videre tiltak og restriksjoner fra myndighetene, men målet er å starte opp sesongen med publikum tilstede.

Samtidig arbeides det med ulike typer scenarioer for gjennomføring av alle turneringene, herunder norgesmesterskapene. Målet er at turneringene skal gjennomføres med normalt antall kamper.

Utsettelsene grunnet koronaviruset rammer i høyeste grad breddefotballen også. Foreløpig er all aktivitet utsatt der også.

Annonse fra Obos-ligaen: