Ola Heltne Nilsen har signert

Midtstopperen har skrevet under en treårskontrakt med Åsane Fotball. Ola er lillebror til Sivert Heltne Nilsen i SK Brann.

21-åringen rykket opp med Hødd til 1. divisjon denne sesongen. Faren, Lars Arne Nilsen, trente SK Brann til sølv og bronse - og storebror er kaptein på SK Brann.

- Det er et stort pluss at Sivert også er i Bergen. Vi er brødre, men også gode kamerater, sier Ola Heltne Nilsen.

Ola med familien.jpg
Heltne Nilsen i oransje: Det er noen år siden, men fortsatt fine farger. Ola sitter til høyre, Sivert i midten og så har vi nestoren i familien, Lars Arne Nilsen.

Den høyreiste stopperen ser frem til å starte en ny epoke i Åsane Fotball.

- Dette blir veldig gøy. Det er en klubb med store ambisjoner og de har fantastiske fasiliteter, sier Ola Heltne Nilsen.

I Hødd spilte Ola Heltne Nilsen sammen med Magnus Bruun-Hanssen. Magnus signerte med Åsane Fotball i slutten av november. Nå blir midtstopperne lagkamerater igjen. 

- Vi trivdes godt sammen og skapte gode relasjoner, forteller Heltne Nilsen.

Åsane Fotball slapp inn 67 mål denne sesongen. Nå skal det jobbes for å slippe inn færre mål.

- Vi er nødt til å gjøre grep der. Ola og Magnus vil bidra sterkt med sine styrker og relasjoner. Jeg er veldig fornøyd med den troppen vi har nå. Vi har en god dekning over alt - og vi kan starte opp i januar med en god treningsgruppe, sier Kåre Ingebrigtsen.

I går ble det også klart at Eirik Wollen Steen gyver løs på sin tiende sesong i Åsane Fotball. Kontrakten som egentlig utløper ved nyttår, er forlenget til ut 2024.

- Dette er en sterk uke. Rett og slett en trippel med Eirik, Ola og Kjetil, sier en glad sportssjef.

Kjetil Lone blir ny assistenttrener. Han signerte en toårskontrakt tirsdag.

 

Annonse fra Obos-ligaen: