Kjetil Lone blir ny assistenttrener

Åsane Fotball har ansatt Kjetil Lone som ny assistenttrener til A-laget. Han har skrevet kontrakt ut 2024. - En fantastisk signering, sier Morten Røssland.

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. Det er en spennende klubb med et sterkt potensial. Dette trigger meg veldig, sier Kjetil Lone.

Lone har lang erfaring fra fotballen i Bergen. Han har en fortid fra Kjøkkelvik, Follese, Radøy-Manger, Vadmyra, Løv Ham, FK Fyllingsdalen og SK Brann på herresiden.

De to siste sesongene har han vært assistenttrener i Sandviken og Brann. Det har resultert i to seriegull og ett cupgull. Lone var også assistenttrener sammen med Morten Røssland i Arna-Bjørnar. Nå skal duoen igjen jobbe tett for å skape gode resultater.

- Jeg har jobbet med Kjetil i tre år i Arna-Bjørnar. Dette er rett og slett en fantastisk signering for oss. Kjetil er en svært dyktig fagmann som vil bidra sterkt inn mot laget, sier hovedtrener Morten Røssland.

Kjetil Lone assist.jpg
Ny assistenttrener: Kjetil Lone gleder seg til å ta fatt på oppgaven i Åsane Fotball. - Dette trigger meg, sier askøyværingen.

Brikkene begynner å falle på plass for Åsane Fotball. Lone vil styrke trenerteamet.

- Kjetil kommer inn med en offensivitet og veldig klare tanker om hva som kreves for å lykkes. Morten og Kjetil har også jobbet tett sammen tidligere - og de vil utvikle og bygge videre på det. Jeg er veldig glad for at vi har fått inn en slik ressurs i trenerteamet, sier sportssjef i Åsane Fotball, Kåre Ingebrigtsen.

Velkommen til Åsane Fotball, Kjetil!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: