Magnus Bruun-Hanssen klar for Åsane Fotball

Etter to svært gode år i Hødd er Magnus Bruun-Hanssen (25) tilbake hos de oransje. Bergenseren har signert en toårsavtale med klubben.

Foto: Åsane Fotball.

- Jeg er veldig glad for å komme hjem til Åsane og familien. Håper at jeg kan bidra bakover i banen for klubben - og gjøre at forsvaret står sterkere i 2023-sesongen. Kanskje kan det scores noen flere mål i oransje også, smiler Magnus Bruun-Hanssen.

Magnus har 66 kamper for Åsane. I 2020 var han på utlån i 2. divisjonsklubben Sotra der han spilte 15 kamper for de blåkledde.

De to siste sesongene har han spilt for Hødd, som rykket opp til OBOS-ligaen i høst. Magnus var sentral og en viktig brikke for den nyopprykkede klubben.

I løpet av to sesonger har han spilt 55 kamper og prikket inn 10 mål.

Nå skal midtstopperen forsterke og bidra til at det defensive i Åsane Fotball styrkes. 

- Magnus har hatt to veldig gode sesonger i Hødd. Denne sesongen har vi sluppet inn 70 mål, mens Hødd denne sesongen slapp inn 15 mål. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor vi ønsket oss Magnus, sier sportssjef Kåre Ingebrigtsen.

- Antall innslupne mål skal ned. Magnus blir en viktig brikke for å oppnå den målsettingen, sier hovedtrener Morten Røssland.

Vi ønsker Magnus hjertelig velkommen til Åsane Fotball!

Bruun-Hanssen.jpg
Klar for Åsane Fotball: Magnus Bruun-Hanssen har signert toårsavtale med Åsane Fotball. Sportssjef Kåre Ingebrigtsen er fornøyd med signeringen.

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 30.11.2022, oppdatert: 07.12.2022
Skrevet av: Redaksjonen