Kristoffer Larsen har signert ut 2024

Kristoffer Larsen har bestemt seg for å fortsette karrieren i Åsane. Avtalen er ut 2024.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.

Dermed følger kantspilleren etter Stian Nygard og Sindre Austevoll, som de siste dagene har forlenget sine avtaler.

Larsen debuterte for Åsane i 2020-sesongen som endte med en råsterk 5. plass i OBOS-ligaen. Deretter ble det én sesong i Eliteserien for Odd før han var tilbake i oransje til 2022-sesongen.

Totalt er det blitt 42 seriekamper disse to sesongene. Og det stopper ikke der, for nå er 30-åringen klar for to nye sesonger.

- Jeg trives godt i Åsane og føler at jeg fortsatt har mye å bidra med. Det er godt å avklare fremtiden allerede nå, og jeg ser frem til en lang og god oppkjøring til 2022-sesongen, sier spilleren.

Han lover en heltent gjeng inn mot neste år:

- Som lag er vi veldig revansjelystne siden årets sesong ikke ble så bra som vi håpet. Dette er noe jeg virkelig har lyst å være med på, påpeker han.

Sportssjef Kåre Ingebrigtsen forteller at Åsane kommer til å få en yngre tropp neste år, men påpeker viktigheten av å få med erfarne spillere som Stian Nygard (27), Sindre Austevoll (27) og Kristoffer Larsen (30).

- Dette er spillere som har masse å bidra med de neste sesongene. Så skal vi få plass til noen spennende lokale unggutter også, lover sportssjefen.

Senai og Kristoffer Larsen.JPG
NY AVTALE: Kristoffer Larsen er med, mens Senai Hagos gir seg i Åsane.

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 01.11.2022, oppdatert: 30.11.2022
Skrevet av: Redaksjonen