Sindre blir med neste år også

Sindre Austevoll blir nestemann til å forlenge kontrakten med Åsane.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.no.

Fredag fortalte vi at klubbspilleren Stian Nygard har forlenget kontrakten med Åsane ut 2024. Nå er det klart at stopperbautaen Sindre Austevoll også blir med videre. 

Han er godt fornøyd med at valget er tatt:

- Jeg har vært her en stund og trives veldig godt. Jeg ønsker å utvikle meg videre sammen med Åsane. 2022 ble et lite tilbakeslag, men det bor mye i oss, og allerede neste år skal vi vise oss som et bedre lag, tror midtstopperen.

Debuterte i 2016

27-åringens første Åsane-periode begynte da han kom fra Sogndal før 2016-sesongen. Da spilte han regelmessig, totalt 43 kamper frem til august 2017 da han skadet korsbåndet i en kamp i OBOS-ligaen mot Ullensaker/Kisa.

Skaden førte til at han måtte gå en omvei via Brann 2 og Sotra før han i 2020-sesongen igjen kunne signere for Åsane.

Det ble hele 30 kamper i comebacksesongen, noe som gjorde midtstopperen til en sentral mann i det som ble en historisk bra Åsane-sesong med 5. plass og kvalifisering til Eliteserien.

I fjor ble han enda viktigere for laget. Etter en sterk sesong ble han kåret til Årets Åsane-spiller. Laget ble nummer syv med Austevoll som en bauta i forsvaret.

I år startet han 24 av 30 seriekamper. Det endte med en noe beskjeden 13. plass, men kontrakten i OBOS-ligaen ble i hvert fall sikret.

Austevoll sin nye kontrakt gjelder ut 2023.

Annonse fra Obos-ligaen: