Åsane-Brann

Offisiell åpning av nye Myrdal stadion

Det blir stor åpningsfest i regi av Bergen kommune Idrettsseksjonen i samarbeid med Åsane Fotball og Åsane Fotball Damer tirsdag 25. april.

Vi inviterer ALLE våre lag til å stille opp i sine klubbdresser eller drakter for å delta på denne viktige markeringen av nytt kunstgressdekke på klubbene sin hovedarena. Lagene vil få plass på tribunen for å overvære selve åpningen som markeres ved at byens idrettsbyråd sier noen ord og blåser i gang en jentekamp og en guttekamp i 11-årsklassen (7er).

Av hensyn til at vi holder åpen kiosk fra 1730 for våre aktive m/foreldre og supportere, så ber vi om at hvert lag innen søndag 23.4. melder på sitt lag og et ca. antall til festival@aafd.no. Alle påmeldte spillere vil få en gratis pølse/hot-dog i kiosken.

Programmet for åpningen blir som følger(kan bli mindre justeringer):

  • 1600-1730 Åsane A-lag menn (OBOS) trener på Myrdal Stadion.
  • 1700-1745 Byggherrens arrangement med bevertning (snitter, kaffe, vann og bløtekake) i Åsastuen for inviterte gjester / representanter.
  • 1750-1800 Offisiell åpning av idrettsbyråden ute på banen med bruk av speakeranlegg for musikk og trådløs mikrofon for tale. Spillere, trenere og ledere for Åsane sine 2 A-lag stiller opp i treningsutstyr rundt banens midtsirkel.
  • 1800 Idrettsbyråden blåser i gang 2 7er seriekamper i klassene J11 og G11.
  • 1800-1900 Seriekampene spilles
  • 2000 Kampstart Åsane – Gneist G19 seriekamp

Håper vi ser deg på åpningen!

Annonse fra Obos-ligaen: