Meld ditt barn på Åsane-akademiet

Åsane-akademiet har kvalitetstreninger hele året. Ditt barn kan melde seg på.

Akademiet arrangerer treninger tirsdager, torsdager og fredager. - i tidsrommet 15.00-16.30. Vi har også et tilbud til de yngste.

Vi tilbyr treninger for gutter og jenter i alderen 2016-2011. På fredagene holdes det også egne treninger rettet mot keepere. 

Det koster 400kr i måneden per økt i uken man velger. Den første måneden betaler man på forskudd, de resterende er det løpende påmelding med 1 måneds oppsigelsestid. Man får da faktura på slutten av måneden. For å melde seg av sender man mail til [email protected]

Meld deg på HER

Dette er Åsane-akademiet:

Åsane-akademiet er for ivrige og ambisiøse spillere som ønsker ekstra trening med høyt kvalifiserte trenere. Vi ønsker å skape et godt lærings- og utviklingsmiljø der unge, fokuserte spillere kan nå sine mål og delmål i et seriøst miljø.

Øktene på Åsane-akademiet ledes av trenere fra utviklingsavdelingen som er godt skolerte innenfor klubbens fagplan. Dette er trenere som har en ambisjon om å utvikle spillere til topp nasjonalt nivå.

Vi ønsker alle unge og ambisiøse spillere hjertelig velkommen til godt planlagte, utviklende og engasjerende økter i Åsane-regi.

For mer informasjon:

Jarle Andersen, 48139643, [email protected]

 

Annonse fra Obos-ligaen: