Fredrikstad hjemme 2022 foto røsbø Doghman Kilen Austevoll Thornes Myklebust

Muligheter for din bedrift

Vi tilbyr spennende muligheter for din bedrift. Bli med på laget!

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.

Åsane Fotball legger til rette for at din bedrift skal lykkes med oss. Sammen kan vi skreddersy et opplegg som ivaretar bedriftens behov, enten dere trenger økt kjennskap, ønsker en arena til å møte det øvrige næringslivet og gjøre forretninger sammen eller har lyst å skape gode opplevelser sammen med de ansatte.  

Vi løfter fotballen der du bor

I Åsane Fotball går topp og bredde hånd i hånd. Fokuset ligger på utvikling av lokale spillere, med mål om ha et A-lag i en av de to øverste divisjonene.

Kontakt oss:

Dette skal vi oppnå via et sterkt lokalt engasjement, kvalitetstilbud til alle aldersgrupper og et fremragende utviklingstilbud.

Vi opplever at bedriftene i vårt nettverk både ser nytten av å bidra til utvikling i vår bydel, samtidig som utbyttet av investeringene de gjør på markedssiden gir målbar og god effekt.

Vi har et tilbud til alle som ser nytten av å jobbe sammen med oss, uavhengig av størrelse og nivå.

Profilering på arena

På vår fantastiske hjemmebane på Åsane Arena vil arenaprofilering gi god synlighet på live-sendinger fra A-lagets kamper, i lokalavisene og for vårt publikum og alle som benyttet banen til trening.

Det er mange muligheter med hensyn til ulik type og grad av synlighet hvor vi tilrettelegger løsninger i samarbeid med dere. Det være seg TV-sone eller publikumssone.

I hovedsak har våre arenapakker to standard størrelser: 4 x 1 meter og 8 x 1 meter.

Profilering på drakt

Åsanes lett gjenkjennelige oransje og sorte drakt er attraktiv for bedriftene i vårt nettverk. Synlighet på drakten gir din bedrift stor synlighet både på hjemme- og bortekamper.

Våre draktpartnere har sin plassering gjennomgående for alle klubbens lag. Vi har cirka 40 lag, fra våre minste til vårt A-lag i OBOS-ligaen.

Disse avtalene bygges i kombinasjon med arenasynlighet og øvrig skreddersøm med hensyn til målsetting for våre hovedpartnere.

Nettverksbygging

Vi sørger for at din bedrift får relevante møteplasser til å gjøre forretninger med hverandre. Gjennom møteplassene til Åsane Fotball kan personlige relasjoner knyttes og utvikles til business for begge parter.

I nettverket møter dere også klubbens ledere, trenere og spillere som gir innblikk i sin hverdag og arbeidsmetoder.

Typiske nettsverksarrangementer vil gjerne være en kombinasjon av faglig og sosialt innhold. Vi kan nevne årlig kick-off før sesongstart, lunsjarrangement, julebord og «bli kjent-dag» gjennom møtebørs. Gjennom sesongen arrangeres det inntil åtte ulike arrangementer for våre partnere.

Aktiviteter for barn og ungdom

Åsane Fotball arrangerer ikke bare fotballkamper. I løpet av et år står vi bak mange spennende aktiviteter for våre samarbeidspartnere, vårt publikum og nærmiljøet.

Vi tilrettelegger aktiviteter hvor barn og ungdom kan delta kostnadsfritt:

  • Om våren har vi pleid å arrangere familiedag.
  • Før og etter sommerferie kan barn delta på våre fotballskoler.
  • På høsten inviteres hele byens fotballbarn på Nabofest, en turnering hvor selv påmelding er gratis for deltakende lag.

For alle disse arrangementene er det gjennomgående at flere av våre flotte partnere bidrar økonomisk for gjennomføring.

Bli bedre kjent med oss

Markedssjef Trine Spord Thomassen hjelper næringslivet til å lykkes sammen med Åsane. 

Marked

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 11.12.2016, oppdatert: 15.03.2023
Skrevet av: Redaksjonen