Sørger for at kaffen er god på stadion

Åsane har inngått samarbeid med Polardrikk. Dermed er publikum sikret god kaffe og en enda bedre kampopplevelse.

Polardrikk-eventyret startet med to ansatte på et lite kontor i Eidsvåg, så tilknytningen til Åsane bydel er åpenbar og en av grunnene til at bedriften nå har signert avtale med Åsane Fotball.

Fredrik Raunlid i Polardrikk utdyper valget:

- Polardrikk ønsker å bidra til nærmiljøet og samarbeider med flere organisasjoner, alt fra idrettsparker og idrettslag til Natteravnene og Norges Miljøvernforbund. Vi mener det er viktig å være positivt til stede i lokalsamfunnet, sier han.

Atle og Polardrikk 1
NY SAMARBEIDSPARTNER: Fredrik Raunlid og Polardrikk ser frem til et godt samarbeid med Åsane, her representert ved salgs- og markedssjef Atle Berntsen.

Raunlid har merket seg at Åsane Fotball er i god utvikling med fokus på lokal kvalitet både på og utenfor banen.

- Byggingen av Åsane Arena og den profesjonaliseringen vi opplever at Åsane Fotball gjør nå, gjorde det fristende å bli en bidragsyter, sier han.

Bedre opplevelser på kampdag

Åsane Arena er snart ferdig, et fantastisk anlegg med rundt 3700 sitteplasser. Det krever kiosker og høy grad av service. Åsane har tidligere presentert hvordan et samarbeid med Godt Lokalt skal løfte kvaliteten på mattilbudet på arena. Samarbeidet med Polardrikk passer sammen med denne satsingen.

Salgs- og markedssjef Atle Berntsen forklarer:

- Vi har nylig gjennomført en omfattende publikumsundersøkelse som forteller oss mye om publikums vaner og forventninger på kampdag. En ting er sikkert: Kaffen er viktig på fotballkamp, sier han.

Det løses ved at Polardrikk leverer både kaffemaskiner og kaffe til alle hjemmekampene, slik at folk får tilfredsstilt suget etter god kaffe til god fotball.

- God kaffe og fornøyde kunder er det vi brenner for. Derfor bruker vi mye tid på å smake oss frem til den kaffen som fungerer best med hver enkelt kaffemaskin vi leverer. Alt for at sluttproduktet skal være optimalt tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

- Vi gleder oss til å bidra til at Åsane sitt publikum blir fornøyd, forteller Fredrik Raunlid i Polardrikk.

Les mer om Polardrikk.

polardrikk logo kopi

 

Annonse fra Obos-ligaen: