- Skal være ubeseiret på Åsane Arena ut året

Når fire hjemmekamper gjenstår på Åsane Arena i årets sesong slår trener Morten Røssland fast at ambisjonen er tolv poeng.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.no.

Han planlegger med andre ord at Åsane skal være ubeseiret på den nye hjemmebane i 2021. Det begynte bra med 1-0-seieren over Sogndal på selve åpningskampen, og lørdag planlegger Åsane å forlenge seiersrekken når Ullensaker/Kisa kommer på besøk.

Laget fra Jessheim har ikke vunnet på lenge, men har nå byttet trener, for tredje gang på under ett år, i håp om å snu en vond trend. Kampen på Åsane Arena lørdag blir derfor den første med Steffen Landro som trener. Han har langt OBOS-fartstid fra Nest-Sotra og Sandnes Ulf.

Åsane - Sogndal åpningskamp Åsane Arena foto Noreng publikum hovedtribunen.jpg
GØY SIST: Dette er bilder vi gjerne ser igjen på Åsane Arena (Foto: Nicholas Noreng).

Røssland tror på en severdig kamp og håper publikum er med laget hans:

- Både spillerne og resten av klubben fikk et skikkelig kick på åpningskampen. Støtten fra tribunen fikk frem enda mer innsats og vilje. Tenk om vi kunne hatt det sånn året rundt, drømmer Røssland.

Han tror publikumsstøtte vil bidra til flere poeng, og nøler ikke med å slå fast at målsettingen er å vinne årets fire siste kamper på lagets nye stadion.

Det begynner med Ul/Kisa på lørdag. Deretter venter KFUM, Bryne og til slutt Stjørdals-Blink videre utover høsten.

K P
13 Stabæk 0 0
14 Start 0 0
15 Stjørdals-Blink 0 0
16 Åsane 0 0

- Som trener snakker vi alltid om å ta en kamp av gangen, men vi trenger ikke være beskjedne når det gjelder resten av hjemmekampene: Vi går for å vinne alle sammen, forsikrer en offensiv trener.

Slik får du tak i billetter

Det er enkelt å kjøpe billetter på nettet og prisene er gode:

  • Voksne 150,-
  • Honnør / student 100,-
  • Barn 50,-

KJØP BILLETTER

Det er ledige plasser på hele hovedtribunen. Der har man glimrende sikt mot banen og tilgang på svært gode fasiliteter.

Fotballklubber over hele bydelen har fått tilbud om gratisbilletter på Familietribunen til alle under 13 år og kun 25,- for ungdom 13-18 år. Voksne i følge med barn får 50 prosent rabatt og betaler 75,- på familietribunen. 

Vi minner alle sesongkortinnehavere om at de har fått tilsendt informasjon om hvordan de reserverer sitt faste sete ut sesongen. Det er smart å gjøre dette i god tid før lørdagens oppgjør.

Annonse fra Obos-ligaen: