Vi fortsetter suksessen på familietribunen

Familietribunen på Åsane Arena ble en kjempesuksess på åpningskampen. Nå fortsetter festen!

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalansfotball.no.

Til neste hjemmekamp lørdag 16. oktober kan inntil 500 fotballglade barn få oppleve toppfotball i Åsane på veldig nært hold. Vi gir bort billetter på tribunen til barnemedlemmer fra klubbene i bydelen.

Invitasjonen går til gutter og jenter tilknyttet Åsane Fotball og Åsane Fotball Damer. Men ikke bare til disse. Vi inviterer også barna i Bergen Nord, Marikollen, Hovding, Flaktveit, Tertnes og Eidsvåg. Vi flytter til og med bydelsgrensen litt sørover og sender invitasjon til IL Sandviken og Varegg, samt nordover til Arna-Bjørnar.

På kampen får barn til og med fylte 12 år gratis adgang på familietribunen på Åsane Arena. Lagenes trenere og lagledere, samt foreldre i følge med egne barn, betaler 75,- pr billett. Andre familiemedlemmer kan også kjøpe billetter. De som er mellom 13 og 18 år betaler kun 25,-.

Familietribunen er sittetribune under tak, med egne kiosker og toaletter og sikkerhetsnett mot banen. Her skal vi skape stemning og heie Åsane frem til seier over Ullensaker/Kisa!

Kampen starter klokken 15.00 lørdag 16. oktober. Porten og kiosken åpner klokken 14.00.

Invitasjon er sendt til klubbene

Invitasjon med informasjon om bestilling av gratisbilletter er sendt direkte til alle klubbene i bydelen der laglederne og trenerne selv vurderer hvordan de vil formidle tilbudet videre. 

Bestilling av gratisbilletter til barn under 13 år, samt kjøp av billetter til øvrige i følget, er tilgjengelig HER.

Man må ha gyldig billett for å komme inn på arrangementet.

Kontakt breddefotballansvarlig i Åsane, Mathias Låstad, om dere har spørsmål tilknyttet familietribunen.

Epost: [email protected]

Tlf. 406 22 995.

Ordinært salg av billetter til Åsane - Ull/Kisa starter når alle sesongkortinnehavere og samarbeidspartnere har fått tildelt sine faste plasser på hovedtribunen. Arbeidet pågår denne uken.

Åpningskamp Åsane - Sogndal Hammersland.jpg
KOSTE SEG: Møtet mellom spillerne og de unge supporterne på familietribunen var et høydepunkt da Åsane Arena ble åpnet sist uke. Joakim Hammersland koste seg.

 

Annonse fra Obos-ligaen: