Plassen er sikret - men sesongen er ikke over

Åsane spiller i OBOS-ligaen i 2023 også. Men det er fortsatt seks poeng å slåss for.

Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball.

Mandagskvelden berget Åsane plassen i OBOS-ligaen uten å spille selv. Hjelpen kom fra Brann Stadion der hjemmelaget beseiret Skeid 3-0.

Null poeng til oslolaget betyr at de maksimalt kan oppnå 31 poeng i årets sesong, og ettersom Åsane allerede har 32 poeng er løpet kjørt og kontrakten i OBOS-ligaen berget.

Jakter 38 poeng

Nå gjenstår det en hjemmekamp mot Bryne på lørdag før sesongen avsluttes borte mot Grorud uken etter.

Trener Morten Røssland er klar på at laget går for seks poeng:

- Det er stor forskjell på 32 og 38 poeng i årets sesong. Med to seire kommer vi til å klatre et par plasser på tabellen, og historisk sett kan vi faktisk oppnå en av klubbens beste sesonger noen sinne, påpeker han.

Så guttene er giret?

- Ja, veldig. Vi skal klinke til i de to siste kampene. Vi gleder oss til lørdag. Det ryktes at det blir masse folk på kampen mot Bryne, sier treneren.

Det siste stemmer. Det er GRATIS adgang for alle på årets siste hjemmekamp, og målet er over 1000 mennesker innenfor portene når oppgjøret blåses i gang klokken 15.00 lørdag.

Slik henter dere ut billetter

For å sikre at dere, med ditt lag, dine venner og din familie får sitte samlet må billettene hentes ut i forkant, helst umiddelbart. Benytt lenken under.

Legg merke til at Åsane Arena har tre tribuner. Kun Bryne-supportere henter ut billetter på bortefeltet. De besøkende fra Jæren må ikke hente ut billetter på Hovedtribunen eller Familietribunen.

På Familietribunen ønsker vi masse barn og ungdommer, gjerne samlet som lag. Vi deler ut flagg til alle, og etter kampen blir det fanzone med alle Åsane-spillerne. Det er også greit å hente ut billetter på Hovedtribunen for lagene.

Bli dere med?

HENT UT BILLETTER HER

NB! Bedrifter og privatpersoner inviteres til et spleiselag der man gir et valgfritt beløp for hver tilskuer som kommer på kampen. Har du lyst å bidra? Dette hadde vi satt enormt pris på! 

Bli med på spleiselaget her

Annonse fra Obos-ligaen: