Her er finalistene i kåringen av årets gutte- og jentelag

Fire guttelag og fire jentelag kjemper om tittelen Årets lag i Åsane bydel.

I FINALEN: Bergen Nord gutter 14 er ett av fire guttelag som kjemper om tittelen årets lag i Åsane bydel.

Lørdag blir to heldige vinnere tildelt 25.000 kroner hver i pausen på Bryne-kampen. De mottar også et flott trofé som et synlig bevis på at de er vinner av den nystartede kåringen.

Det er Åsane Fotball og Tertnes Holding som har tatt initiativet til å hedre gutte- og jentelag som drives etter gode og sunne prinsipper i Åsane bydel.

Klubbene har selv nominert sine kandidater og begrunnet hvorfor de mener nettopp dette laget fortjener å bli hedret, og så har en jury tatt de endelige beslutningene. Her har man sett etter lag i Åsane bydel som har hatt tydelig fokus på kameratskap, inkludering, treningsiver og fair play.

Formålet med kåringen er å stimulere til godt, verdibasert arbeid i de ulike klubbene i bydelen og synliggjøre fotballens positive betydning ut over det å vinne kamper.

Her er finale-kandidatene:

Nå skal det snart avgjøres. Det står mellom disse:

Årets jentelag i Åsane bydel:

  • Flaktveit Lerk J2011
  • Åsane Superstjerner 2013
  • Tertnes J14
  • Bergen Nord Marikollen J9

Årets guttelag i Åsane bydel:

  • Tertnes G2010
  • Bergen Nord G14
  • Åsane G14 2/3
  • Flaktveit G16

Cirka klokken 15.50, i pausen på lørdagens kamp, får vi svaret på hvilke to lag som vinner. 

Det er GRATIS adgang for alle på kampen, ikke bare kandidatene til årets lag. Husk å hente ut billettene dine snarest slik at dere får sitte samlet.

På Familietribunen ønsker vi masse barn og ungdommer, gjerne samlet som lag. Vi deler ut flagg til alle, og etter kampen blir det fanzone med alle Åsane-spillerne. Det er også greit å hente ut billetter på Hovedtribuner for lagene.

Bli dere med?

HENT UT BILLETTER HER

NB! Bedrifter og privatpersoner inviteres til et spleiselag der man gir et valgfritt beløp for hver tilskuer som kommer på kampen. Har du lyst å bidra? Det hadde vi satt enormt pris på! 

Bli med på spleiselaget her

Annonse fra Obos-ligaen: