Nå blir åpningskampen enda gøyere!

Dagens gladnyhet fra myndighetene åpner for fulle tribuner igjen.

Den aller første kampen på vår nye stadion sammenfaller tilfeldigvis med gjenåpningen av samfunnet og ikke minst idretten.

Nå er det fritt frem. Vi kan fylle hvert eneste sete og klemme hverandre når vi scorer. Og akkurat det håper vi du har lyst å gjøre på åpningskampen mot Sogndal onsdag 29. september.

Våre trofaste sesongkortinnehavere og samarbeidspartnere vil få direkte informasjon om bruk av deres faste billetter i god tid før kampdag. Alle får gode plasser på hovedtribunen.

Medlemmer i klubben vil få direkte informasjon med åpningstilbud på kortsidetribunene i forbindelse med åpningskampen.

Alle andre Åsane-supportere kan kjøpe billetter på hovedtribunen.

Våre priser:

  • Voksne 150,-
  • Studenter 100,-
  • Honnør 100,-
  • Barn 50,-

KJØP BILLETTER

Billettene er ikke nummererte, men angir hvilket felt man sitter på. Kun de feltene som er synlige under «tilgjengelige varer» på billettsiden er åpnet for salg.

Ved ankomst Åsane Arena vil våre verter guide dere på plass. Der kan dere nyte perfekt sikt mot banen og ta i bruk gode fasiliteter på det flunkende nye anlegget.

Det er lagt ut et mindre antall billetter for salg til bortesupportere fra Sogndal. Alle bortesupportere skal være på eget felt på nordre tribune, inngang fra Myrdalsvegen. Billetter kjøpes via lenken over, velg kategorien «bortesupporter». Pris 150,-.

Velkommen til åpningskamp!

Annonse fra Obos-ligaen: