Alle Åsane-spillere kommer gratis på åpningskampen

Onsdag åpner Åsane Arena. Vi har holdt av alle plassene på familietribunen til spillere i Åsane Fotball.

Foto: Thomas Prado Lamo Lokøen.

Familietribunen på kortsiden av Åsane Arena har plass til 500 tilskuere, og etter at myndighetene gjenåpnet samfunnet og idretten kan vi ta i bruk samtlige seter.

I ren begeistring gir vi bort alle billettene til aktive spillere i Åsane Fotball, fra de minste barnelagene til breddefotballspillerne i voksenfotballen.

Lagledere og trenere får også gratisbilletter. Foreldre som ønsker å være med sitt barn får kjøpe billetter til svært god pris.

Alle får utdelt Åsane-flagg ved ankomst. Det er egen kiosk og egne toaletter i tilknytning til tribunen. For sikkerhets skyld er det også montert nett mellom tribunen og banen slik at ingen skal bli truffet dersom det skytes baller mot tribunen.

Laglederne får tilsendt tilbudet

Breddefotballansvarlig i Åsane Fotball, Mathias Låstad, er vertskap og administrator for alle spillerne som kommer på åpningskampen. Han vil i løpet av helgen kommunisere gratistilbudet direkte til laglederne for alle lagene våre.

Innen kampstart på onsdag tror vi at samtlige seter er revet vekk til ivrige spillere i de ulike aldersklassene.

Personer som ikke har hentet ut gyldig billett vil ikke komme inn. Det vil heller ikke være mulig å kjøpe billetter i døren på kampdag.

Annonse fra Obos-ligaen: