Jokke: - Nydelig å spille foran så mange folk

Åsane-veteran håper åpningskampen på Åsane Arena har inspirert publikum til å komme tilbake.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.no.

Joakim Hammersland har scoret syv seriemål så langt i det som er hans ellevte sesong i oransje drakt. Han fikk ikke æren av å score det historiske, første målet på Åsane Arena, men understreker likevel at det var stort å kunne bidra i et oppgjør som spillerne har ventet veldig lenge på.

- Vi merket at dette var mye mer enn en vanlig kamp. Både ute på gresset blant oss spillere og på tribunene var det ekstra mye energi. Jeg er takknemlig for at jeg fikk oppleve dette, forteller Hammersland.

Det kommer neppe 1600 mennesker på lørdagens kamp mot Ullensaker/Kisa, men «Jokke» håper åpningskampen inspirerte mange til å komme tilbake.

- Nå kan vi tilby publikum helt andre fasiliteter enn de hadde på Myrdal. Bare det å kunne sitte under tak gjør det mye mer attraktivt å gå på kamp.

- Jeg har snakket med mange som lover at de kommer tilbake. Vi håper å se de mot Ull/Kisa på lørdag, smiler Hammersland.

Med en eventuell seier der vil Åsane komme opp i 31 poeng når syv serierunder gjenstår.

- Vi har ikke vært så stabile som i fjor, men 2021 kan fortsatt bli en meget god sesong for oss. Jeg tror vi kommer til å ta mange poeng, spesielt hjemme, resten av sesongen, sier veteranen.

Slik får du tak i billetter

Det er enkelt å kjøpe billetter på nettet og prisene er gode:

 
  • Voksne 150,-
  • Honnør / student 100,-
  • Barn 50,-

KJØP BILLETTER

Det er ledige plasser på hele hovedtribunen. Der har man glimrende sikt mot banen og tilgang på svært gode fasiliteter.

Fotballklubber over hele bydelen har fått tilbud om gratisbilletter på Familietribunen til alle under 13 år og kun 25,- for ungdom 13-18 år. Voksne i følge med barn får 50 prosent rabatt og betaler 75,- på familietribunen. 

Vi minner alle sesongkortinnehavere om at de har fått tilsendt informasjon om hvordan de reserverer sitt faste sete ut sesongen. Det er smart å gjøre dette i god tid før lørdagens oppgjør.

Velkommen på kamp lørdag klokken 15.00.

Åsane - Sogndal åpningskamp Åsane Arena foto Noreng (33).jpg
HÅPER PÅ STØTTE: Joakim Hammersland er klar for lørdagens kamp mot Ull/Kisa. Han håper på god støtte fra tribunene denne gangen også (Foto: Nicholas Noreng).

 

Annonse fra Obos-ligaen: