Håper på masse folk og god stemning

Nedtellingen til mandagens Fanzone+ utenfor Åsane Arena fortsetter. Vår samarbeidspartner OBOS gleder seg til å møte store og små.

OBOS Fanzone+ arrangeres i ulike OBOS-klubber inntil 16 ganger i løpet av en sesong, og før mandagens kamp mot Fredrikstad vil vrimleområdet utenfor Åsane Arena bli omgjort til et svært aktivitetsområde for alle som ønsker å delta.

Fanzone+ er gratis, og en forventningsfull Eddie Christopher Thomas i OBOS gleder seg til å komme tilbake til Åsane for å møte barn og unge i timene før Fredrikstad-kampen:

- Vi gleder oss veldig. Først og fremst fordi det alltid er hyggelig å besøke Åsane Fotball og møte de fine folkene i og rundt klubben, men ikke minst fordi Åsane Arena er et fantastisk anlegg som er som skapt for å gjøre noe ekstra ut av oppladningen til fotballkampene, sier han.

Både i fjor og tidligere i år har publikum hatt det moro på OBOS Åpen Dag. Fanzone+ har enda mer å by på, og her kan man i tillegg gå på kamp etterpå. Eddie Christopher Thomas tror på kjempesuksess denne gangen også:

- Det var utrolig kjekt å se at så mange barn og unge fra Åsane og andre klubber i nærområdet tok turen for å bli bedre kjent med A-lagsspillerne og klubben sist vi var her, minnes han.

Tettpakket program - gratis

Deler av programmet på mandag er lansert for publikum. Det slippes enda flere nyheter frem mot mandagen. Da vil hele området fra Vestlandshallen mot Åsane Arena være tettpakket med stands fra partnerne til OBOS-ligaen og Åsane Fotball.

- Det blir masse morsomme aktiviteter man kan delta på. Så blir det konkurranser med fine premier, samt mat og drikke-muligheter. Maskoten Brasse kommer, vi får besøk av en av verdens beste fotballtriksere som lærer bort sine beste skills og mye, mye mer, sier Thomas.

Portene til fanzonen åpner klokken 16.00 og holder på til det nærmer seg avspark for kampen mellom Åsane og Fredrikstad klokken 18.00.

- Vi håper på masse folk og god stemning, legger Eddie Christopher Thomas til.

NB! Man trenger kampbillett for å se Åsane - Fredrikstad. Det er gratis for alle under 13 år, kun 25,- for ungdom fra 13 til 18 og 75,- for voksne som følger egne barn eller eget lag.

HENT UT BILLETTER

Annonse fra Obos-ligaen: