Hold av 8. august: Vi lager fest før kampen mot FFK

Mandag 8. august blir det OBOS Fanzone+ utenfor Åsane Arena med artige aktiviteter for de minste og de litt større.

Foto: Åsane Fotball.

I forkant av hjemmekampen mot Fredrikstad planlegges et stort og innholdsrikt arrangement utenfor Åsane Arena sammen med vår alltid like engasjerte partner OBOS og en rekke andre bedrifter.

Vi forventer hundrevis av store og små som skal kose seg sammen med oss, våre A-lagsspillere og bedriftspartnere før vi går på kamp sammen klokken 18.00.

Deltakelsen på Fanzone+ før kampen er helt gratis, og alle barn under 13 år kommer også inn på selve kampen (Familietribunen) uten å betale. Så blir det 25,- for de fra 13-18 og 75,- for foreldre og andre som følger sine håpefulle.

Selve programmet for arrangementet planlegges i disse dager. Vi kan røpe et par ting allerede nå:

  • Bergen Fiber kommer med sin superpopulære fotballdart.
  • A-lagsspillerne til Åsane kommer innom på vei til kamp, og alle har med seg helt nye autografkort med bilde på som supporterne kan få signert.
  • DNB stiller med selfie-boxen som var så godt likt av barna på en tidligere kamp.
  • OBOS rigger eget telt der det blant annet blir quiz, lykkehjul og techball-bord.
Fotballdart Ueland Nygard.jpg
BERGEN FIBER er på plass med sin populære fotballdart 8. august.

Dette er bare noe av det som skjer, og de neste ukene kommer vi stadig til å slippe flere nyheter om arrangementet.

Totalt forventer vi at minst 15 bedrifter rigger sine egne stands med gøye aktiviteter, konkurranser og give-aways for å glede forventningsfulle barn fra hele bydelen, ja gjerne fra hele Bergen.

Som far, mor, bestefar eller bestemor, eller annet foresatt, er det to enkle ting du må foreta deg umiddelbart dersom du har lyst å gi barna dine en kjempeopplevelse på Åsane Arena:

  • Fortell resten av familien at de må holde av mandag 8. august fra klokken 16.00 og frem til kampen mot Fredrikstad er slutt cirka 19.45.
  • Kjøp billetter på Familietribunen (gratis for de minste, men billett må hentes ut til disse også) før de 497 plassene er borte.

Billetter på Familietribunen er tilgjengelige ved å klikke på lenken under. I billettsystemet kan du selvsagt også velge å kjøpe billetter på Hovedtribunen (150,- for voksne, 100,- for student/honnør og 50,- for barn) eller på bortefeltet (kun FFK-supportere, 150,- for alle).

VI BLIR MED!

Adrian Krog trikser.JPG
POPULÆR: Vi får besøk av en profesjonell fotballtrikser på ONBOS Fanzone+ 8. august. Han holder show og lærer bort triks til barna.

 

Annonse fra Obos-ligaen: