Gjentar suksessen med OBOS-camp

Åsane fotball inviterer gutter og jenter født 2012-2016, til OBOS-camp i uke 32 (5. – 7. august). Her vil Åsane Fotball stille med dyktige instruktører fra vår utviklingsavdeling og øvelsene er skreddersydd av Norsk Toppfotball.

I siste del av sommerferien vil Åsane Fotball arrangere OBOS-camp over tre dager (mandag – onsdag). Vi gleder oss til å gjenta en vellykket OBOS-camp enda et år.

Hva er OBOS-camp?

OBOS-camp er en nasjonal profesjonell fotballcamp, her vil det være fokus på positive fotballopplevelser, helhetlig utvikling og samhandling i fokus.

OBOS-camp er en utviklingsarena for alle som ønsker å utvikle seg som fotballspillere, uavhengig av nåværende nivå. Øktene vil kreve konsentrasjon og fokus, samtidig som de vil være lærerike og morsomme for alle.

Det er åpent for alle uansett klubbtilhørighet.

Meld deg på OBOS-camp HER.

En typisk dag på OBOS-camp består av to fotballøkter på feltet, en før lunsj og en etter lunsj.

Hver dag har et eget sportslig tema som øktene tar utgangspunkt i. Fotballøkten før lunsj har fokus på deløvelser rundt dagens tema, mens fotballøkten etter lunsj-  består av ulike kampformer knyttet til samme tema.

OBOS-camp har også fokus på utvikling av mentalitet hos deltakerne. Hver dag vil vi ha et eget mentalitets-tema som spillerne vil bli bevisstgjort og få oppfølgning på.

Sett av følgende dager:

Dato: 5.- 7. august.

Oppmøte: Myrdal.

OBOS-camp: 10.00-14.00.

Deltakeravgift: 1050,- per deltaker

Påmeldingsfrist: 01.06.2024

Deltakeravgiften inkluderer lunsj alle dager, samt årets OBOS-camp drakt, shorts og årets Select-ball.

Det er en begrensning på 100 plasser – vær tidlig ute med påmelding. Følg lenken og meld deg på:

Påmeldingslink - Trykk HER.

OBOS camp ring info.jpg
OBOS Banner smil.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: