Fredag 14. mai er det Extra-dag

Det blir Extra-dag på Rolland når skolene har planleggingsdag neste fredag. Meld på ditt barn.

Fredag 14. mai er det planleggingsdag på skolene, og sammen med vår partner Coop Extra blir det endags fotballskole på Rolland med flinke instruktører fra Åsane sin utviklingsavdeling.

Aldersgrupper: Fotballskolen er for gutter og jenter født 2012 til og med 2015. Her handler det mest om å ha det gøy med fotballen. Dagen begynner klokken 10.00 og varer til 14.00.

Mat: Det vil bli servert brødmat fra Copp Extra. Spillerne vil også få et lite fruktmåltid hver dag. Matserveringen er under forutsetning av at det er innenfor gjeldende smittevernregler.

Fotballens koronavettregler: Vi vil naturlig nok følge Norges Fotballforbunds oppdaterte koronavettregler for organisert trening med utgangspunkt i gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger fra Helsedirektoratet.

Kle deg etter været: Vi ser frem til mange kjekke timer ute på kunstgresset på Rolland. Det er viktig at alle kler seg etter været, og er forberedt på å være ute uansett vær. Ta gjerne med ekstra skift, og merk gjerne klærne med navn.

Pris: 250,-.

Benytt sjansen - meld på ditt barn i dag!

Meld på ditt barn her.

Mer moro i vente

Det kommer til å skje enda mer moro fremover:

Trond Mohn Sommerakademi - fire dagers fotballskole på Rolland og Myrdal til særdeles lav påmeldingsavgift i juni. Her er langt over 100 barn påmeldt allerede.

Meld på ditt barn her.

Tine Fotballskole - Fire dagers fotballskole sammen med Åsane Fotball Damer på Rolland i august.

Meld på ditt barn her.

Extra-dag høst - Endags fotballskole på Rolland i september.

Meld på ditt barn her.

Du finner all nødvendig informasjon om datoer, priser og praktiske ting ved å klikkke på de fire påmeldingslenkene over.

Annonse fra Obos-ligaen: