Bli med på Trond Mohn Sommerakademi

I slutten av juni blir det sommerakademi på Myrdal og Rolland for gutter og jenter født 2007-2014.

Åsane Fotball har gått sammen med 13 andre klubber i Bergen og omegn for å arrangere Trond Mohn Sommerakademi fra 21.-24. juni 2021. Dette er et samfunnsprosjekt som har som mål å gi barn og ungdom gode opplevelser i utfordrende tider.

Kostnaden ved deltakelsen er lav, kun 300 kroner inkludert mat og utstyrspakke, for at alle skal ha mulighet til å være med, uavhengig av økonomisk situasjon.

Sommerakademiet ble opprinnelig etablert som et samarbeid mellom Trond Mohn og Arna-Bjørnar Fotball. Nå utvides akademiet ved at en rekke klubber i bergensområdet blir medarrangører.

Prisen for fire dagers akademi er kun 300 kroner. Alle deltakerne får komplett draktsett, utstyrspose og ball. I løpet av fire dager med gode treninger serveres det spennende lunsjpakker hver dag.

Disse klubbene er med

Deltakerne får besøk av landslagskaptein og Chelsea-spiller Maren Mjelde i løpet av uken. Spillere fra Åsane, Arna-Bjørnar og Brann vil også besøke sommerakademiet.

Påmeldingen pågår nå. Benytt denne lenken og registrer deg som deltaker hos Åsane dersom du bor i bydelen. 

Planen er at de yngste skal være på Rolland og de eldste på Myrdal. Vi tar imot inntil 100 deltakere på hvert sted. Vi begynner klokken 10.00 og holder på til 14.00 alle fire dagene. 

Stor takk til Trond Mohn som gir barn og ungdom mulighet til å oppleve et fotballfellesskap der alle kan være med. Det har verdi langt utover fotballbanens grenser.

Følgende klubber er med på sommerakademiet 2021: Åsane, Arna-Bjørnar, Brann, Varegg, Djerv, Ny-Kronborg, FK Fyllingsdalen, Søreide IL, Kvernbit, NBK, Hausvik, Fri Fotball, Follese og Tertnes Fotball Damer.

Målgruppen vår er barn født i perioden 2007-2014 (7 til 14 år).

Arrangementet er åpent for alle uavhengig av hvilken klubbtilhørighet man har. Her finner dere det stedet som er best egnet og melder seg på. Hvis det er fullt et sted kan man melde seg på et annet sted.

Annonse fra Obos-ligaen: