Det blir Eviny Fotballskole i høstferien

Sammen med vår nye samarbeidspartner Eviny arrangerer vi fotballskole på Myrdal i høstferien.

Foto: Åsane Fotball.

Fotballskolen er for gutter og jenter i aldersgruppen 6-12 år (født 2016-2010) og arrangeres fra mandag 10.- til torsdag 13. oktober i tidsrommet 10.00 til 14.00.

Vi legger opp til innholdsrike dager med mye lek med ball, men også ferdighetsutvikling. Nivået tilpasses den enkelte. U23-trener Håvard Lilletvedt blir ansvarlig for det sportslige opplegget, og han får med seg engasjerte instruktører fra utviklingsavdelingen samt noen av klubbens ungdomsspillere.

Sammen med Eviny har vi i Åsane Fotball fokus på kostnader i idretten. Til denne fotballskolen gir Eviny direkte økonomisk støtte slik at deltakeravgiften holdes på et lavere nivå enn på tidligere fotballskoler. Prisen blir 500,-.

I tillegg vil Åsane-fondet vurdere søknader om støtte til hele eller deler av påmeldingsavgiften dersom det er foreldre som opplever at det er krevende å la barna få delta på denne type aktivitet.

Vi kommer til å tilby deltakerne enkel servering av brødmat, frukt og drikke til lunsj.

Torsdag 13. oktober får vi besøk av Eviny Elsikkerhet som vil informere om elsikkerhet i hjemmet og i fritiden. Her er store og små velkommen til å slå av en prat om lading, brannårsaker og hva som er lurt å tenke på når elektriske apparater benyttes. Alle som kommer innom får med seg en liten hilsen fra Eviny.

Deltarerne på Eviny Fotballskole kan gå gratis på kampen mellom Åsane og Raufoss i OBOS-ligaen mandag 10. oktober klokken 18.00. Foreldre og søsken er også velkommen.

Ved påmelding (og betaling) innen fristen 5. oktober er deltakeren garantert å få sin egen fotballtrøye fra Eviny Fotballskole. Vær rask om ditt barn skal delta, så rekker vi å produsere trøyer i riktig antall.

Klikk HER for påmelding og informasjon om betaling.

Vi håper å se ditt barn på Eviny Fotballskole!  

EvinyRGB-Original (1).png

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 23.09.2022, oppdatert: 04.10.2022
Skrevet av: Redaksjonen