- De vil nok forsøke å stresse oss

Håkon Lorentzen tror lørdagens lokaloppgjør mot Sotra kan bli nok en målrik affære.

Foto: Hordalandsfotball.

Sist lagene møttes endte det 3-3, og Åsane-spissen utelukker ikke at det kan bli målrikt denne gangen også. Han tror i hvert fall begge lag kommer til kampen med en offensiv tilnærming.

- De vil nok forsøke å stresse oss. Vi har jo sluppet inn litt for mange mål i det siste, erkjenner Lorentzen.

Han er småfrustrert over at laget hans ikke har bikket alle de jevne kampene i egen favør:

- Når vi scorer tre ganger i en kamp bør det egentlig holde til seier. Jeg trodde vi skulle vinne da vi ledet 3-1 mot Sotra, og mot Asker scoret vi også tre ganger, men tapte, påpeker han.

Liker spillestilen godt

Samtidig er han glad for den offensive og spillende stilen som Åsane er i ferd med å etablere. 

- Vi vet hva vi vil, og jeg liker fotballen vi spiller, forteller han.

På tribunen er det nok noen som får hjertet i halsen når Åsane driver småspill inne i eget 16-meter. Lorentzen forklarer det slik:

- Når vi lokker motstanderlag opp blir det mye rom og gevinsten blir at vi kommer enklere til sjanser hvis vi tar overgangene skikkelig, sier han.

Noen lag har valgt å legge seg seg lavt mot Åsane, men etter hvert som de oransje har utviklet spillet sitt, har de også knekt koden med å spille mot denne type lag:

- Vi er blitt flinkere mot etablert angrep. Relasjonene begynner å sitte, påpeker han.

Håkon Lorentzen er ikke overrasket over at Sotra gjør det bra, og at lørdagens kamp blir et oppgjør mellom to toppklubber i divisjonen.

- De har flere spillere med erfaring fra OBOS-ligaen. Jeg tror dette blir en underholdende kamp med to lag som liker å angripe og som begge er veldig spillende.

Bli med på kamp!

Åsane - Sotra har avspark på Myrdal lørdag klokken 16.00. Det er enkelt å kjøpe billetter ved inngangen. Du kan benytte både kort, kontanter og vipps. 

Våre priser:

Voksne (fra 16 år): 100,-
Barn (6-15 år): 50,-
Barn under seks år gratis
Honnør: 50,-

Benytt inngangen mot sør (kortsiden motsatt av Vestlandshallen).

Det er kiosk øverst på tribunen (mot Vestlandshallen). Her kan publikum benytte kort, kontanter og vipps. Vi selger kaffe, brus, pølser og vafler.

Annonse fra Obos-ligaen: