Vellykket Voss cup for Åsane Ulv!

Det var med stor spenning i kroppen ulvene fra Åsane satte kursen mot årets Voss cup

Det var med stor spenning i kroppen ulvene fra Åsane satte kursen mot årets Voss cup, og den første for ulvene sin del. Mange gledet seg til mange kamper og å sove i samme sal som lagkompisene sine.

Først ble vi innlosjert i det flotte klubbhuset til Viljar IL på Palmafossen. De aller fleste var tidlig på plass og rakk fellesbussen til kvelds kl 19.00 nede i idrettshallen.
Første kamp for det ene laget var 20.30 på kvelden. Mange var spente på om de ville være våken nok til å gjennomføre kampen.
Joda, det var de. En jevn kamp, med masse godt spill fra ulvene, gjorde at spenningen varte fra start til slutt. Resultat spiller ingen rolle så lenge man gir det man kan.
Så bar det tilbake til klubbhuset for å få seg en god natt med søvn( kan diskuteres om det ble godt med søvn).

Lørdag ventet det 5 kamper for de to ulvelagene fra Åsane. Fra 08.00 til kl 17.30 var det fullt med aktivitet. Kamper ble vunnet, tapt og det ble vel en uavgjort også.
Felles for begge lag og alle kamper var at det var masse glede, super innsats og storslåtte feiringer ved scoringer.
Man må også få lov å skryte av foreldre og søsken som var tilstede under cupen, en fantastisk heiagjeng, fra tidlig morgen til sein kveld.

Søndag var det kamp for det ene laget kl 09 og kl 13 for det andre laget.
Vi pakket oss ut av klubbhuset tidlig slik at de som var tidlig ferdig med kamp kunne få reise hjem å slappe av litt.

Konklusjonen på denne helgen er at, Voss cup vil vi gjerne reise på flere ganger, og at kameratskapet blant guttene er enda sterkere etter denne helgen.

For oss trenere har det vært en fryd å være på tur med denne gjengen.

Annonse fra Obos-ligaen: