Tre trenere har fullført B-lisens

Tre Åsane trenere fullførte i helgen UEFA B-lisens

I helgen så fullførte Renate Blindheim, Cornelis Hulst og Hedda Duffy UEFA B-lisens. B-lisensen er trinn 2 av 4 i NFFs trenerutdanningsstige og primærmålgurppa for B-lisensen er trenere i ungdomsfotballen.

Formålet med lisensen er å øke kompetansenivået blant trenerne, primært med tanke på det daglige virket på treningsfeltet, noe som er et av Åsane sine satsningsområder.

For å få lov til å ta UEFA B-lisens så må man ha gjennomført NFF Grasrottreneren, deltat på forkurs og ha minimum ett års trenererfaring etter NFF Grasrottreneren.

Renate Blindheim er i dag trener for U og G19 laget vårt. Cornelis Hulst er trener for G14 og Hedda Duffy er trenerkoordinator for barnefotballen og ansvarlig for FFO og fotballextra.

-For oss som klubb så er det et satsingområde å skape kompetanseheving blant våre trenere. I den sammenhengen så er det veldig gledelig at Renate, Cornelis og Hedda hadde lyst til å ta B-lisens og nå har fullført den utdanningen. Hvis flere av våre trenere ønsker å delta på trener kurs så er det bare til å ta kontakt, sier  daglig leder Nils Petter Lampe. 

Annonse fra Obos-ligaen: