Seier over Gneist i Vestlandshallen i dag.

Åsane vant 8-1 over Gneist i årets andre treningskamp i Vestlandshallen i dag. Foto: Trond Gausemel/Hordalandsfotball

Åsane tok imot ny signerte Ole Didrik Blomberg sin gamle klubb Gneist til vår andre treningskamp i Vestlandshallen denne oppkjøringen. Gneist spiller til daglig i 4 divisjon. Åsane stilte med følgende lag i en 4-2-3-1 formasjon i dag: Eirik Østgaard - Martin Ueland, Lars Hauge, Simen Hopsdal, Viljar Birkeland - Kristoffer Valsvik, Andreas Fantoft - Kasper Bergset, Stian Nygard, Joakim Hammersland - Magnus Bruun-Hansen

Gneist var med i starten av kampen og gikk tidlig opp i 1-0 ledelse etter rot bakerst hos Åsane. Etter målet så virket det som om Åsane skrudde seg litt mer på og tok mer kontroll over spillet.

Joakim Hammersland sørget for at Åsane gikk til pause med 2-1 ledelse etter han scoret to ganger i løpet av de første 45 minuttene av kampen. I pausen så gjorde Åsane to bytter. Joakim Hammersland og Stian Nygard gikk begge ut og ble erstattet av Simen Lassen og Belly Mvuka.

I den andre omgangen så merket man at det er divisjons forskjell på lagene. Åsane spilte en veldig god omgang og gjorde det vanskelig for Gneist å komme seg fremover i banen og målene begynte å renne inn i bak Gneist sin keeper og når dommeren blåste av kampen så vant Åsane 8-1 over Gneist. I løpet av den andre omgangen så kom Håkon Lorentzen og Ivar Mykkeltvedt inn for Åsane. Målene til Åsane ble scoret av Joakim Hammersland X2, Ivar Mykkeltvedt X2, Magnus Bruun-Hansen, Håkon Lorentzen, Kristoffer Valsvik og Lars Hauge.

Neste mulighet for å se Åsane i aksjon er førstkommende lørdag klokken 18:00 mot divisjons kollega Sotra SK i Vestlandshallen.