Seier i generalprøven

Komfortabel 3-0 seier over Vard Haugesund i siste treningskamp før sesongstart.

A-laget tok lørdag ettermiddag imot Vard Haugesund til treningskamp på Myrdal. Dette var siste treningskamp før sesongstart.

Åsane vant 3-0 etter scoringer av Håkon Lorentzen, Stian Nygaard og Magnus Nybakken Bruun-Hanssen

Første omgang var godt gjennomført av guttene våre. Vi styrte mye av spillet uten å få de helt store muligheten. Vi noterte imidlertid tre gode gjennomløpninger av Joakim Hammersland, Simen Lassen og Håkon Lorentzen uten at vi klarte å score på avslutningene. Vard Haugesund hadde 3 skuddforsøk i første omgang uten at det kan sies å være spesielt farlig. I det 39 minutt fikk vi imidlertid mål etter et fint gjennomspill av Christoffer Valsvik, fin overhopping av Joakim Hammersland og en godt satt scoring av Håkon Lorentzen. 2-0 kom etter 44 min hvor Håkon igjen er involvert og scoringen kommer tilslutt fra Stian Nygaard. En god avslutning på omgangen med 2 fine mål.

Andre omgang ble preget av noe lavere tempo og mange innbytter fra begge lag. Åsane scoret et mål ved Magnus Nybakken Bruun-Hanssen. Magnus vant ballen på midten og satte opp en kontring sammen med Marius Bildøy. Angrepet endte med et direkte skudd fra 10 meter i mål av Magnus. En grei avslutning på kampen og 3-0 i protokollen til oss.

Treningskampene er nå ferdig og vi gleder oss til å spille om poeng neste søndag mot Senja. De to siste treningskampene har gitt oss en god følelse og gode resultat og vi håper å ta det positivt med oss inn til seriestart. Vi håper å se deg på Myrdal neste søndag kl.1600 for seriestart mot Senja.