Overtidsmål sendte Åsane ut av cupen

På det siste touchet på ballen scoret Jerv og sendte Åsane ut av cupen

Åsane møtte i dag Jerv i Grimstad i den utsatte tredjerunde kampen i cupen. Siden kampen var utsatt var motstander i neste runde allerede klar. Det seirende laget skulle få Rosenborg på besøk på sin hjemmebane.

Åsane kom godt i gang i starten av kampen før Jerv tok mer over banespillet. Jerv kommer til en del halvsjanser, men makter ikke å score mål før vi er på overtid i den første omgangen.
Hestetun får kun en tå på det første skuddet og ballen havner til slutt hos Jerv´s Akintola som skyter ballen utagbart forbi Thomas i Åsane målet.

God omgang frem til overtiden

Den andre omgangen starter med to store jerv muligheter før Åsane starter en kanonade mot Jerv sitt mål. Mulighetene kommer på løpende bånd. Hagos og Hammersland er arkitektene bak de to første store Åsane mulighetene før den endelig sitter.

Det hele starter med et langt utspill fra Borger Thomas som Herrem stusser videre til Hammersland som er alene med keeper. Jerv sin keeper kommer ut og redder det første forsøket til Hammersland, men ballen spretter i en Jerv forsvarer og tilbake igjen til Hammersland som fra litt skrå vinkel kan sette ballen i det tomme målet.

Etter målet så er det Åsane som klarer å spille seg til noen flere store muligheter og Åsane burde gått opp i en ledelse i denne perioden, men Åsane klarer ikke å få ballen inn i målet.

Det blir lagt til tre minutter på Levermyr stadion og i de siste sekundene av overtiden rakner alt.

Jerv kommer fremover på høyresiden rett før dommeren skal blåse og slår en høy ball inn i feltet. Ballen går over Thomas i Åsane målet og på bakerste dukker Jerv sin Jacob Toft opp og header ballen inn i mål. 
Dette var det siste som skjedde på Levermyr for idet Åsane starter med ballen igjen, blåser dommeren av kampen.

Dermed er Åsane ute av cupen og det er Jerv som får Rosenborg på besøk i den neste runden.

Annonse fra Obos-ligaen: