Overtidsdrama reddet poeng

Åsane havnet under 3-0 etter en dårlig første omgang, men snudde med to mål på overtid.

Åsane har hatt en god statistikk mot Sandnes Ulf og har faktisk ikke tapt mot de i OBOS-Ligaen.

Det så lenge ut som om den statistikken skulle ryke, for i de første 45 minuttene så var det Sandnes Ulf som absolutt var det beste laget. Allerede etter fem minutter så satt ballen i nettet bak Borger Thomas. Målet kom etter en corner, hvor ballen blir klarert ut til Eriksen som banker ballen i mål.

I det 28 minutt så var Eriksen frempå igjen. Han ble spilt alene igjennom med Borger Thomas og gjorde ingen feil i avslutningsøyeblikket. Rett før pause satt dagens tredje scoring for Sandnes Ulf og denne gangen var det Sellin som ble spilt aleine igjennom og satt ballen i mål.

Det var rett og slett en helsvart første omgang og Mons Ivar Mjelde hadde litt av hvert og rette på i pausen.

Drama på overtid

Noe riktig må han ha gjort i pausen for i den andre omgangen så var det et helt annet Åsane lag som kom ut på gresset. Det var Åsane som skulle ut og styre kampen i de siste førtifem.

Det gikk ikke lange tiden før den første reduseringen kom. Etter 49 minutter er Herrem på rett plass når en Sandnes Ulf spiller stusser ballen etter en dødball. Han får ballen på fem meter og setter den enkelt bak Sandnes Ulf sin keeper.

Åsane fortsetter å presse på og skaper mange gode sjanser utover i kampen, men ballen vil ikke i mål før klokken bikker 90 spilte minutter.

I det 91 minuttet så stupheader Herrem inn ballen til 3-2 etter et innlegg fra Erik Huseklepp på høyresiden. Herrem tar med seg ballen og spurter mot midten for og få kampen i gang igjen.

Og for et drama det blir. Kun to minutter seinere så sitter utligningen! Det hele starter med en corner fra Stian Nygard som blir klarer ut av boksen, men Åsane biter seg fast rundt boksen til Sandnes Ulf når innbytter Ueland sender ballen inn i boksen. Der går Fredrik Heggland i duell med Sandnes Ulf sin Mads Nielsen og sistnevnte setter ballen i eget mål til stor jubel for de oransje. Dermed redder Åsane et viktig poeng og henger fremdeles med i kampen om kvallikk.

Nå venter Kongsvinger på onsdag klokken 19 og Ull/Kisa på søndag klokken 18. Begge kampene går på Myrdal!