Nok en uavgjort

Det endte 0-0 mot Elverum i dag

Åsane møtte Elverum i den trettende serierunden i OBOS-Ligaen i dag og Åsane trengte en seier for å henge med i kampen om kvalikkplassene i dag.

Det var et tamt Åsane lag som møtte Elverum på Elverum stadion i dag. Det ville seg ikke offensivt for Åsane i dag, som ikke klarte å spille seg til noen store sjanser.
Nærmest var Herrem som utnyttet en forsvarsfeil fra Elverum forsvaret i det 40 spilleminutt. Herrem snapper ballen og kommer aleine mot Elverum sin keeper. Han prøver å curle ballen forbi keeper, men ballen ender rett i armene på Elverum sin keeper.

Rødt kort til tidligere Åsane spiller

Åsane spilte store deler av den andre omgangen med en mann mer enn Elverum. Uten at det hjalp Åsane noe særlig når den tidligere Åsane splleren Marius Hagen fikk et korrekt rødt kort i det 54 spilleminuttet. Han fikk ikke frispark i duellen før og spratt opp igjen og sparket ned Mads Songve bakfra.

Åsane klarer ikke å skape noen sjanser foran Elverum målet etter utvisningen og det er Elverum som er nærmest tre poeng i denne kampen. På overtid er Elverum svært nær å sette seiersmålet når en Elverum spiller står alene tre meter fra Åsane målet på en dødball. Heldigvis så blåser han ballen over mål fra tre meter og kampen ender 0-0. Det er Åsane sin andre uavgjorte på rad og den sjette så langt i år.

Det neste som venter for Åsane er Fredrikstad på Myrdal neste helg. Da er det også familieweekend og gratis inngang på kampen!

Kampfakta

  • Disse 11 startet:

  • Eirik Østgaard

  • Martin Ueland, Eirik Wollen Steen, Sindre Austevoll, Mads Songve

  • Joachim Soltvedt, Simen Lassen, Stian Nygard, Joakim Hammersland

  • Vadim Manzon, Geir André Herrem

  • Gult kort: Geir André Herrem i det 38min og Simen Lassen i det 85min

  • Bytter: Hagos for Songve i det 71min, Bjørshol og Stephensen for Soltvedt og Nygard i det 80min

Annonse fra Obos-ligaen: