Komfortabel seier til G18 over Ull/Kisa

Åsane vant svært komfortabelt 3-0 over Ull/Kisa i dag i den nasjonale G18 serien

Lagoppstilling: Amos Mulupepe – Magnus Skjelvan(Bjørn Haaland Oma fra 89min) Elias Brox, Nicolai Salmela Larsen(Ørjan Tepstad fra 82min) Mathias Grønner– Jonas Vågen, Andreas Risnes(Tarald Kristoffersen fra 75min), Christian Nygaard(Markus Fluge fra 75min) – Tarald Kristoffersen(Steffen Reigstad fra 66min), Eirik Våge(Eldar Sehic fra 63min), Mathias Røssland

Det var Ull/Kisa som kom best i gang på Myrdal. Allerede etter kun to minutter så kom de til en farlig avslutning fra ca ti meter, men en god redning fra Amos i Åsane målet hindret en tidlig Ull/Kisa ledelse.

Etter den farlige Ull/Kisa starten så kom Åsane mer og mer med i kampen og overtok spillet og var det styrende laget.

Etter 25 minutter så kommer Åsane sin første virkelig store sjanse. Etter et kast på høyre siden så kommer Åsane til innlegg. I feltet så ruver den høyreiste Elias Brox høyeste og stanger ballen i tverrliggeren. Hadde ballen gått litt lavere så hadde ikke keeperen hatt sjanse og Åsane hadde gått opp i ledelsen.

Åsane var nå inne i en veldig god periode der betalingen snart kom til de oransje.

Tre mål på seks minutter

Etter 29 minutter så starter Åsane sitt mål bonansa. Etter litt kommunikasjonsproblemer mellom Ull/Kisa sin midtstopper og keeper så er Tarald Kristoffersen der og snapper ballen. Han kommer seg forbi keeperen med et touch og setter ballen kontrollert inn i det tomme målet og Åsane leder 1-0.

Det skulle ikke gå lang tid før Åsane gikk opp i 2-0. Det gikk kun to minutter før Mathias Røssland satt ballen i mål. Det kom en lang ball oppover som Eirik Våge vant duellen på og ballen datt ned til Mathias Røssland som avslutter via keeper og i mål.

Åsane var inne nå inne i en veldig god periode. Etter 35 minutter så går Åsane opp i 3-0. Magnus Skjelvan kom på et nydelig raid oppover venstre siden. Han gjør alt selv og dribler seg forbi hele Ull/Kisa forsvaret og avslutter med å sette ballen kontant i noten.

Dermed leder Åsane 3-0 og har brukt de siste seks minuttene meget bra med tre scoringer på rappen som også ble pauseresultatet.

Tam andre omgang

Etter at Åsane gikk til pause med en 3-0 pause så var kampen mer eller mindre avgjort. I den andre omgangen så styrte Åsane kampen uten at det ble den helt store omgangen.

Åsane var nærmere 4-0 enn Ull/Kisa var redusering, men ingen av lagene spilte noen stor omgang.