Komfortabel seier over Fyllingsdalen

Åsane vant komfortabelt 4-0 over Fyllingsdalen i dag.

Åsane kom best i gang mot Fyllingsdalen og dominerer spillet den første halvtimen uten at vi klarer å komme til noen store sjanser. I det halvtimen er passert så kommer Åsane sitt første mål når det er spilt 31 minutter.

Det første målet kommer etter en fin gjenvinning høyt i banen. Stian Nygard spiller Joakim Hammersland fint igjennom alene med keeper. Før skuddet hans blir reddet av Fyllingsdalen sin keeper, men returen gjør han ingen feil med å setter den kontant i nettet bak en utspilt keeper.

Det skjedde ikke så veldig mye mer i den første omgangen og Åsane går til pause med 1-0 ledelse.

Åsane sitt andre mål for kvelden kommer etter 75 minutter spilt. Et fint Åsane angrep endte med at Håkon Lorentzen fikk ballen på ca 11 meter fra mål. Han smeller til og ballen går rett i nettet bak Fyllingsdalen sin keeper.

Etter 79 minutter så snapper Håkon Lorentzen opp et dårlig tilbakespill og kommer alene med Fyllingsdalen sin keeper. Håkon runder keeper og blir tatt av keeper og skaffer Åsane straffe. Kristoffer Valsvik går frem for å ta straffen og sender keepren den ene veien og ballen den andre veien og dermed leder Åsane 2-0.

På overtid så setter Åsane inn kampens fjerde mål. Åsane kommer fint opp på høyre siden. Viljar Birkeland trer Håkon Lorentzen fint igjennom. Håkon slår en fin ball inn i feltet som havner hos Henrik Udahl som enkelt setter ballen inn i mål som det siste som skjer i dagens kamp og Åsane vinner fullt fortjent 4-0.