Jakter sin fjerde strake seier

Åsane-spillerne jakter lagets fjerde strake seier når Kjelsås venter på lørdag.

Allerede før sesongen ble det spådd at Kjelsås og Åsane Fotball kunne ende høyt oppe på tabellen. Det ble også nevnt at hjemmekampen mot oslolaget kunne bli en nøkkelkamp på høsten. Og slik ble det.

Begge lagene kjemper om opprykk, i hard konkurranse med Fram Larvik og Grorud. Kjelsås vant vårens kamp 2-1, og lørdag håper trener Morten Røssland at hevnens time er kommet:

- Vi har virkelig lyst å revansjere oss mot Kjelsås og fortsatt henge skikkelig med i kampen om opprykk. Det er ikke sånn at vi MÅ vinne, men lysten er enorm, forteller treneren.

Slik er skadesituasjonen

I tur og orden er Odd 2, Senja og Bærum slått, og for første gang i 2019-sesongen kan Åsane innkassere fire strake seirer. Men da må Kjelsås slås lørdag klokken 16.00.

- Vi har kun tapt én kamp hjemme, og den ble avgjort på tvilsomt vis, sier Røssland og sikter til det kontroversielle målet mot Grorud. Utover dette har ingen lag beseiret de oransje. Treneren medgir at spillerne føler seg sterke på eget kunstgress.

- På hjemmebane er det ikke lett å slå oss. Med unntak av Grorud-kampen har det vært vanskelig å score på oss også, minner treneren om.

Han må unnvære Kristoffer Valsvik og Viljar Birkeland denne gang også. Kristoffer Stava og Kasper Nissen sliter med småskader og er usikre, mens Ole Martin Kolskogen er tilbake og en mulig kandidat til den ene stopperplassen.

Bli med på kamp

Det er enkelt å kjøpe billetter ved inngangen. Du kan benytte både kort, kontanter og vipps. 

Våre priser:

Voksne (fra 16 år): 100,-
Barn (6-15 år): 50,-
Barn under seks år gratis
Honnør: 50,-

Benytt inngangen mot sør (kortsiden motsatt av Vestlandshallen).

Det er kiosk øverst på tribunen (mot Vestlandshallen). Her kan publikum benytte kort, kontanter og vipps. Vi selger kaffe, brus, pølser og vafler.

Annonse fra Obos-ligaen: