Har startet syv nye Åsane-lag

I forbindelse høstens skolestart har Åsane Fotball fått mange nye medlemmer i de yngste årsklassene.

Foreløpig er det kommet fem nye gutter 6-lag med totalt 60 spillere. Lagene har fått følgende navn: Røyskatt, Mår, Mink, Oter og Ilder. Det er etablert trenerteam for alle.

I tillegg er det startet ett gutter 5-lag med cirka ti spillere. Disse guttene har ennå ikke begynt på skolen, men klarte ikke å vente med å begynne på fotball i Åsane, så guttene er allerede i gang sammen med en gjeng ivrige trenerforeldre.

Åsane Fotball Damer har dannet ett nytt jenter 6-lag i forbindelse med oppstarten.

De nye seksårslagene vil få sjansen til å ikle seg den flotte oransje Åsane-drakten for aller første gang på Nabofesten på Myrdal søndag 20. oktober. Alle spillerne får også gratis adgang på A-kampen mot Mjølner dagen i forveien, med kampstart klokken 13.00.

Les mer om Nabofest her

Åsane Fotball håper alle våre nye medlemmer har funnet seg godt til rette i klubben allerede. Leder for barnefotballutvalget, Sturle Larsen, opplever at engasjementet er stort.

- Det er kjekt at så mange 1. klassinger ønsker å bli en del av Åsane Fotball. Vi har møtt mange engasjerte foreldre og ivrige barn, og gleder oss til å drive aktivitet og ha det gøy sammen med disse, forteller han.

Oppstarten var på Myrdal 24. august, der alle interesserte møttes for første gang. Deretter er det blitt gjennomført foreldremøte med praktisk informasjon før de organiserte treningene startet.

- Videre ble det arrangert barnefotballkveld for nye trenere, og så blir det trenerforum for alle trenere i klubben mandag 14. oktober, sier Sturle Larsen.

For å være oppdatert på alt som skjer i Åsane er det nyttig å abonnere på klubbens nyhetsbrev. Meld deg på!

Annonse fra Obos-ligaen: