Barneturneringen på vinteren blir BA Cup

Åsane Fotballs tradisjonsrike barnefotballturnering har fått Bergensavisen med på laget. Fra 2020 blir det BA Cup.

I mange år var den kjent som Arken Cup, og sist vinter som Oris Dental Cup. Nå er det klart at Bergensavisen overtar som turneringens hovedpartner, og dermed blir det BA Cup i Vestlandshallen i minst tre år fremover.

For Åsane Fotball betyr samarbeidet at cupen kan arrangeres med høy kvalitet i fortsettelsen også.

- BA har opparbeidet seg et fantastisk omdømme i bergensfotballen for måten de dekker og støtter lokalfotballen på. De streamer kamper i 3. divisjon og PostNord-ligaen, i dameserien og enkelte breddefotballkamper, og har en redaksjonell dekning på papir og nett der lokalfotballen blir viet stor plass.

- At de nå engasjerer seg rundt vår store barneturnering er strålende, og jeg håper BA benytter anledningen til å streame kamper fra BA Cup også, sier Gorm Natlandsmyr, daglig leder i Åsane Fotball.

Påmeldingen starter denne måneden

BA-redaktør Sigvald Sveinbjørnsson forteller at intensjonen med BA Cup er å støtte det gode arbeidet som gjøres for at barn og unge skal ha en aktiv fritid.

- Vi ønsker å vise at vi støtter opp om frivilligheten, dugnadsinnsatsen og alle trenere og ledere som legger til rette for aktivitet. BA er en patriotisk og lokal avis, og vi heier på alt som kan gjøre Bergen til et bedre sted å bo, forteller han.

BA Cup arrangeres i Vestlandshallen helgene 18/19. og 25/26. januar og er for gutter og jenter i alderen seks til tolv år. Påmeldingen starter senere denne måneden, og informasjon vil komme på asanefotball.no og i vårt nyhetsbrev.

Meld deg på nyhetsbrevet her:

Annonse fra Obos-ligaen: