Hammersland og Ueland forlenger!

Joakim Hammersland og Martin Ueland skrev i dag under på nye kontrakter.

Joakim Hammersland og Martin Ueland skrev i dag under på nye kontrakter med Åsane. Begge skrev under på hver sin kontrakt for de to neste sesongene.

Martin Ueland har spilt i Åsane i hele livet. Han har aldri spilt i en annen klubb siden han begynte å spille fotball. Dermed kan han virkelig kalle seg en ekte Åsane gutt. Martin debuterte for A-laget til Åsane tilbake i 2009, siden debuten så har han spilt nærmere 200 kamper i den oransje drakten. Han har vært en viktig bidragsyter både på og utenfor banen.

Joakim Hammersland kom til Åsane for første gang før 2009 sesongen fra sin moderklubb, Arna Bjørnar. Han spilte i den oransje drakten frem til og med 2013 sesongen. 2014 og 2015 sesongen var han i Nest-Sotra før han kom tilbake til Åsane i 2016. Joakim har spilt nesten 150 kamper i den oransje drakten iløpet av de to periodene han har vært her.

-Joakim og Martin er to kulturspillere som vi er veldig glad for å forlenge kontraktene med. Det er to spillere som legger ned et hardt arbeid på feltet og som bidrar til den gode stemningene i garderoben, sier Trond Bjørndal.

Vi ønsker Joakim og Martin lykke til med 2018 sesongen!

Annonse fra Obos-ligaen: