G14-1 ble puljevinner i Adidas Cup

Etter 2-1 seier over Bønes i går ble G14-1 puljevinner i Adidas Cup.

Åsane g14 1 vant 2-1 over Bønes i Adidas Cup i dag. De er dermed gruppevinner i puljen med tre seire. Kampen ble spilt på Myrdal Stadion.

Åsane skapte flest målsjanser i første omgang, men etter et frispark tok Bønes ledelsen 1-0. Åsane kom raskt tilbake og allerede i neste angrep utlignet Åsane til 1-1, etter fint spill. Målscorer Patrick Dalland. Dette resultatet stod til pause.
I andre omgang hadde Åsane overtaket og skapte mange farlige målsjanser. Det var derfor fortjent at Åsane tok ledelsen 2- 1. Målscorer Jesper Osen Bøe. Sluttresultatet ble 2-1 til Åsane. Vel fortjent!

Vi gratulerer Åsane g14 1 med puljeseier i Adidas Cup! Det ble nok en gang en god opplevelse for spillerne på Myrdal Stadion.