Full pott for Åsane 2

Åsane 2 slo Bjarg 2-0 på mandag.

Bjarg kom mandag på besøk til Myrdal Stadion for kamp i 4 divisjon mot vårt unge Åsane 2 lag. Det ble en kamp som forventet. Bjarg er gode i den fysiske delen av spillet og våre unge Martyrer matchet de på det, og viser at de i tillegg til å spille fin fotball kan gå i krigen 11 mot 11. Første omgang er i likhet med så mange andre kamper på Myrdal i år preget av mye nesten og ingen av lagene skaper de store farligheten. Nærmest er nok bortelaget med to avslutninger som går like utenfor stolpen til Andreas Søreide i Åsane målet, men Åsane hadde også sine muligheter, spesielt nærme var Daniel Tørum og Sander Nordhagen som brente omgangens to beste muligheter.

Når Sindre Tjelmeland sendte gutta sine ut for andre omgang skulle det ikke ta lang tid før vi fikk se nettsus på Myrdal. Etter 47 minutter blir Daniel Tørum felt like utenfor 16 meteren. Etter en liten prat mellom August Selnes og Tørum, er det Selnes som vinner stein, saks, papir og sender i vei et prosjektil av et skudd. Ballen går i perfekt bane og utagbart opp i keeperhjørnet, 1-0 og Bjarg må nå opp og fram for å få med seg et resultat.

Med 1-0 sender Bjarg flere spillere opp i angrep, dette betyr at Åsane får mye rom å kontre i og det skal til slutt gi uttelling. Etter en overgang ender Daniel Tørum med ballen. Han skjærer innover fra ca 25 m, går av et par mann og sender i vei en markkryper som går helt nede ved stolperoten til høyre for keeper. 2-0 og kampen ebber ut. Når dommeren blåser av etter 90minutter er den en godt fornøyd trener og spillergruppe som jubler med «Jobba, jobba jobba» i garderoben.

-Det er ingen lette kamper i 4 divisjon i år, det er mange fysisk gode lag og Bjarg er også en av dem. Jeg syns vi klarer å matche de fysisk i duellspillet når det er behov for det. Vi har enda ikke vært i nærheten av vårt toppnivå, så at vi står med full pott til nå er selvsagt veldig gledelig og sterkt. Nå gleder vi oss til å reise til Odda på lørdag, sier trener Sindre Tjelmeland etter kampen.

Og toppkamp blir det på lørdag 5 mai, Åsane reiser på besøk til Odda i kampen om 3 poeng. Odda ligger på 4 plass med 9 poeng etter fire kamper, mens Åsane 2 på sin side ligger alene på 1 plass med 12 poeng etter 4 kamper. Vi håper at mange tar turen til Odda for å støtte et ungt Åsane lag i kampen om nye poeng, kampstart er klokken 14.00.