Før kampen: Åsane - KFUM

Nå skal det avgjøres - blir det OBOS-ligaen i 2019 også?

Med mål fra Erik Huseklepp og Michael Ogungbaro, og en solid Borger Thomas i mål, sikret Åsane seg en viktig borteseier mot KFUM i den første kvalikkampen til OBOS-ligaen 2019. Søndag er det klart for returkampen, og skjebnen til de oransje skal avgjøres!

KFUM sikret seg kvalik til opprykk da de slo Fredrikstad hjemme 3-0 i første runde av kvaliken, og holdt uavgjort med 1-1 i Fredrikstad. De to lagene var altså andreplass på tabellen i hver sin avdeling av PostNord-ligaen i 2018. Oslo-guttene delte samme poengsum som Hødd i sin avdeling, men slo dem med to mål i målforskjellen. 

Vi skal ikke lenger tilbake enn 2016-sesongen for å finne sist Åsane og KFUM møttes før disse oppgjørene. Da var Oslo-laget oppe i 1. divisjon, etter å ha rykket opp i 2015. I de oppgjørene endte det med seier til Åsane borte, med 0-2, mens kampen på Myrdal endte 0-0. 

Da Åsane gjestet Ekeberg for en uke siden, endte det altså 1-2, og de oransje sikret seg et brukbart utgangspunkt før returoppgjøret. For en kamp det blir på søndag - en kamp du neppe vil gå glipp av!

Til denne kampen arrangerer Åsane "Kronekampen", som betyr gratis inngang for alle. Ønsker du likevel til å bidra, kan du - enten som privatperson eller bedrift - gi et valgfritt beløp per tilskuer som kommer på kampen. For eksempel kan du velge å gi 1 krone per tilskuer, og hvis det da kommer 500 tilskuere, bidrar du med 500 kroner til klubben. Dersom du ønsker å bidra, kan du klikke her.

Flott vær, gratis inngang og Åsane i ledelsen - alle forhold ligger tilrette for at dette blir en kanonkamp! Møt opp og støtt de oransje, slik at vi er sikret OBOS-spill også neste sesong!

Annonse fra Obos-ligaen: