Fantoft dobbel ordnet seier!

Innbytter Andreas Fantoft sørget for at det ble 1-2 seier over Levanger!

Åsane kom godt i gang i dagens bortekamp mot Levanger og førte spillet den første halvtimen. Selvom Åsane styrte spillet så ble det ikke noen store sjanser ut av det. Det ble en del små farligheter, men det manglet litt på den siste tredjedelen av banen for å få ballen i mål.

Etter den første halvtimen så kom Levanger mer med i kampen og skapte noen små farligheter foran Borger Thomas, men det var ikke noe som satt Borger Thomas på skikkelig prøve.

Dermed gikk lagene målløse til pause i en omgang der Åsane var det beste laget, men ikke klarte å skape de største målsjansene.

Fantoft dobbel sørget for seier

Den andre omgangen startet likt som den første. Det var Åsane som styrte kampen og skapte noen muligheter, men det ville seg ikke helt.

I det 65 minuttet så kom Andreas Fantoft inn for Senai Hagos, som har gjort nok en god kamp etter skaden som holdt han ute i vårsesongen. Dette byttet kommer Mons Ivar Mjelde til å få godt betalt for.

Åsane fortsatte å styre spillet etter byttet, men det ville seg ikke på den siste tredjedelen fremdeles.
Plutselig så kommer Levanger på en farlig visitt inne i vår 16 meter i det 78 minutt. Tadesse kommer seg ned til linjen og slår ballen ut 45 grader til Stene som får stå helt alene og banke ballen i mål for Levanger.

Det skulle ikke gå mer enn ett minutt etter Levanger sin scoring før Andreas Fantoft viser frem skuddfoten sin. Han drar seg innover i banen fra venstre siden og banker til fra 19 meter. Ballen treffer et bein på vei mot mål og spretter over Levanger sin keeper og Åsane har utligning rett etter scoringen.

Andreas Fantoft var ikke ferdig med det. Etter 87 minutter leverer han en helt ekstrem prestasjon. Han drar seg forbi tre-fire spillere og banker ballen opp i krysset fra hjørnet av 16 meteren og sender Åsane opp i en fortjent 2-1 ledelse som står seg ut kampen og Åsane vinner dermed sin andre kamp på rad!