-Dette var et stort steg tilbake

Åsane møtte i går Sotra i en kamp som endte 2-2

Åsane dro i går til Sotrahallen for treningskampen mot Sotra som spiller i 3 divisjon. Åsane stilte til kampen mot Sotra med følgende lag(3-4-1-2):
Eirik Østgaard-Fredrik Heggland, Magnus Bruun-Hanssen, Martin Ueland-Viljar Birkeland, Stian Nygard, Jonas Hestetun, Nikolai Harris-Senai Hagos-Erik Huseklepp, Dennis Antwi

Åsane startet kampen veldig bra og gikk tidlig opp i ledelsen når Magnus Bruun-Hanssen stanget inn 1-0 etter en corner. Etter at Åsane gikk opp i ledelsen så produserte Åsane sjanse på sjanse foran Sotra målet, uten at ballen gikk i mål.
Sotra kom mer og mer inn i kampen når omgangen var omtrent halvspilt. og fikk fortjent sin utligning og var nær med å gå til pause med 2-1 ledelse. Kun en kanon redning fra Eirik Østgaard på Sotra sin straffe hindret at Sotra gikk til pause med ledelse.

-Vi starter veldig bra og kan score mer enn et mål i starten, så det er ingenting å utsette på hvordan vi angriper kampen på. Det var glimrende. Etterhvert så blir vi litt passiv og vi får ikke opp det tempoet og aggressiviteten vi ønsker i spillet vårt. Da blir det litt for mye på Sotra sine premisser, men rett skal være rett Sotra gjør en veldig god kamp i dag og det så ut som om det var cupfinalen for de, sier Mons Ivar Mjelde

Stort steg tilbake

Åsane var heldig som gikk til pause med uavgjort og var klar fot å gå ut i høyt tempo i den andre omgangen. Det ble gjort tre bytter i pausen. Ut gikk Magnus Bruun-Hanssen, Senai Hagos og Eirik Østgaard. Inn kom Aleksander Solli, Geir André Herrem og Borger Thomas.

Åsane gikk tidlig opp i ledelsen i den andre omgangen. Erik Huseklepp slår en smart corner ut til Aleksander Solli som får stå helt alene på 15 meter og banker ballen i mål.
Sotra utligner til 2-2 ikke så lenge etterpå og det blir også stillingen til slutt. Lars Hauge og August Selnes kom også inn for Åsane i løpet av den andre omgangen.

-Dette var et stort steg tilbake syns jeg. Vi har trent mye og trener fortsatt mye og bytter en del på laget og lar alle få spille. Kvaliteten vi leverte mot Brann 2 på Onsdag var mye bedre enn i dag. I dag blir vi litt overrumplet av et veldig aggressivt Sotra lag. Sotra var flink til å stresse oss til å gjøre feil og de hadde like mye eller mer energi enn oss i dag. Så jeg er veldig misfornøyd med vår prestasjon i dag og syns den er under det vi skal forvente, sier Mons Ivar Mjelde

Neste kamp for de oransje er mot Florø i Vestlandshallen på Lørdag 17 Februar klokken 18:00