Det første tapet mot Sandnes Ulf kom i dag

Åsane tapte 3-0 mot Sandnes Ulf i dag.

Åsane hadde ikke tapt for Sandnes Ulf tidligere i Obos Ligaen før dagens kamp og når først tapet kom, så ble det tre ballen imot.

Åsane kom best i gang i kampen og hadde en stor sjanse allerede etter 8 minutter. Huseklepp slår et presist innlegg fra venstre og inn i boksen. Der er Ogungbaro høyest og header ballen fint mot mål. Kun en kjempe redning fra Korneiciks i Sandnes Ulf målet hindret en tidlig ledelse til Åsane.

Etter tolv minutter så får Sandnes corner. Corneren blir slått inn i feltet og Sandnes Ulf vinner duellen på første stolpe og får stusset den bakover i feltet. Der stod det en Sandnes spiller aleine og satt ballen i mål. Etter dette så tar Sandnes over spillet og dominerer kampen i en periode.

Etter 22 minutter så er det en ny stor Åsane mulighet. Harris kaster langt inn i feltet og på første stolpe er Sandnes Ulf sin keeper på bærtur og slår ballen bakover i feltet. Der er Sondre Bjørshol å header ballen mot mål. På merkelig vis så har Sandnes Ulf sin keeper rukket tilbake igjen og redder ballen.

Sandnes Ulf får sitt andre mål rett før pause. Frisparket komemr på hjørnet av 16 meteren og blir skrudd over muren og i krysset.

I den andre omgangen så prøver Åsane å presse etter for å få et mål, men det vil seg ikke helt på den siste tredjedelen av banen og istedenfor at Åsane får et mål så scorer Sandnes Ulf sitt tredje i det 78 minuttet og Åsane ender opp med et 3-0 tap.