Deilig seier for Åsane 2

Åsane 2 tok en deilig og viktig 3-1 seier over Bergen Nord i dag.

Åsane gikk rett i strupen på Bergen Nord fra start og fikk uttelling allerede før det var gått ett minutt. Markus Fossnes vender flott opp inne i feltet og vrir ballen forbi keeper og inn i det lengste hjørnet og gir Åsane en kanon start på kampen.

Etter den tidlige ledelsen så  var det en liten periode der det ikke skjedde så mye før det kom tre gode muligheter på rad mellom 23-25 minutter spilt. To av de var det Åsane som stod for og en til Bergen Nord uten at det ble de uttelling på mulighetene for noen av lagene.

På slutten av den første omgangen så kjører Åsane over Bergen Nord og kommer til mange gode muligheter foran Bergen Nord sitt mål, men en god Bergen Nord keeper hindrer at Åsane øker sin ledelse før pause.

Like før pause så kommer Bergen Nord på en visitt foran Åsane målet. Det ender med at en Bergen Nord spiller setter ballen inn bak Eirik Østgaard i Åsane målet, men det blir korrekt avblåst for offside på Bergen Nord sin spiss og lagene går til pause med en fortjent 1-0 ledelse til Åsane.

Fartsfylt 2 omgang

I den andre omgangen så er det Bergen Nord som går ut i et høyt press og presser Åsane bakover i banen.  Bergen Nord er ikke langt unna å få seg en scoring i de første minuttene av den andre omgangen, men Åsane klarer å holde unna presset til Bergen Nord.

Når Bergen Nord presser høyt så gir de mye kontringsrom for Åsane som Åsane utnytter til det fulle. Jonas Eide Vågen forserer fremover og banker til fra ca 18 meter og smeller ballen inn i hjørnet bak Bergen Nord sin keeper. Et nydelig skudd fra Jonas som sender Åsane opp i en farlig 2-0 ledelse.

Like etter Åsane gikk opp i 2-0 så fikk Bergen Nord frispark på siden av 16 meteren. Frisparket blir slått inn i feltet til en totalt umarkert Bergen Nord spiller som får en enkel jobb med å sette ballen i mål via stolpen. Og det står plutselig 2-1 etter 57minutter.

Når det er rundt et kvarter igjen av kampen så har Åsane klart å ri av bølgen fra Bergen Nord og kommer til et par gode muligheter, men får ikke ballen inn i mål bak Bergen Nord sin keeper før kampen nesten er ferdigspilt.

Etter en nydelig Åsane kontring i det 84 minuttet så kommer kampens siste scoring. Daniel Tørum slår en herlig ball gjennom til Kim Arne Brakstad som legger ned ballen til Markus Fossnes. Markus banker ballen i nettet bak en sjanseløs Bergen Nord keeper og sender Åsane leiren til himmels.

Det ender da med en veldig fortjent 3-1 seier til Åsane som nå ligger på tredjeplass i 4 divisjon med 40 poeng. Arna Bjørnar og Bergen Nord ligger foran Åsane med 41 poeng. Neste kamp for Åsane 2 er mot Arna Bjørnar neste mandag.